Avārija Jelgavā atgādina, ka "ātrajiem" ir priekšroka

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Avārija, kas notika trešdienas, 2.marta rītā Jelgavā, kārtējo reizi atgādina, ka tiem, kas piedalās satiksmē, nepārtraukti jāseko līdzi apkārt notiekošajam. Pretējā gadījumā nepamanīts var palikt kāds auto, kam ir neapstrīdama priekšroka. Šajā reizē tas bija neatliekamās medicīniskās palīdzības busiņš, kurš saņēma spēcīgu triecienu sānos un apgāzās.

Brigādi, kas pārvietojās ar ieslēgtiem gaismas un skaņas signāliem, laikus nepamanīja kāda BMW vadītāja, kurai mediķu transports kļuva par šķērsli pašā Lielās un Pasta ielas krustojuma vidū, vēsta TV3 raidījums Degpunktā.

No saņemtā trieciena mediķu busiņš apgāzās uz sāna un vairākus metrus, dzirksteles šķiļot, šļūca pa ielu. Laimīgā kārtā citi transportlīdzekļi no tā necieta un arī cilvēku upuru šajā incidentā nav. Vieglus sasitumus guvis tikai viens no mediķiem. 

Tai pašā laikā apkārt esošos gājējus un citus autobraucējus pārņēma apjukums. Kāda kundze, kuras acu priekšā notika negadījums, ar rokām pat saķēra galvu un aizgriezās prom, droši vien nojaušot, ka sekas iespaidīgajai avārijai var būt visai nopietnas.

"Transportlīdzeklis atradās ceļā uz izsaukumu, negadījumā nopietni cietušo nav. Sākotnējā informācija liecina, ka transportlīdzeklis uz izsaukumu devies ar ieslēgtām bākugunīm un skaņas signālu. Notiek negadījuma apstākļu noskaidrošana," par notikušo saka NMPD komunikācijas speciāliste Ilze Upīte.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu