BMW vadītājs sajauc pedāļus un izgāž CSDD stacijas vārtus

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

CSDD stacijas apmeklējums, lai veiktu automašīnas tehnisko apskati, parasti nav ilgs. Ja vien nav kādi ārkārtas apstākļi, process ir raits un parasti aizņem aptuveni 15 minūtes. Kādam BMW vadītājam apskate trešdien rīta pusē nedaudz ievilkās.

Ievilkās tādēļ, ka BMW vadītājs, iebraucot dīzeļdzinēju pārbaudes boksā, visticamāk, sajauca pedāļus, negaidīti paātrinājās un ietriecās stacijas paceļamajos vārtos.

Tehniskās apskates stacijas pārstāvis Mikus Dukurs TV3 raidījumam Degpunktā stāsta, ka, pēc BMW vadītāja teiktā, viņš vienkārši nebija izvēlējies pareizo ātrumu, kā dēļ arī noticis negadījums. Cietušo gan šajā incidentā nav, jo atbilstoši drošības instrukcijām, ja automobili stacijā iebrauc pats klients, stacijas darbiniekiem ir jāstāv malā, nevis priekšpusē, aizmugurē vai starp automobiļiem.

Šoferis todien tika sveikā ar vainas un kauna sajūtu sajaukumu, jo mašīnai nodarītie bojājumi nebija tādi, kas varētu traucēt vai apdraudēt dalību satiksmē. Rezultātā pēc automašīnas mezglu pārbaudes viņš saņēma atļauju piedalīties ceļu satiksmē uz gadu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu