Piektdienas horoskops: 25. marts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops piektdienai, 25. martam.

AUNS

Darbosies aktīvi kā „mūžīgais dzinējs”, jo daudz jāpaspēj un jāsaplāno nākamajai nedēļai. Pievakarē dari to, ko pašam labpatīk - burvīgs laiks dažādām saviesīgām aktivitātēm.

VĒRSIS

Gribas darīt svētīgus darbus. Kāds varbūt iesaistīsies labdarībā, lai palīdzētu tiem, kam tā optimisma šobrīd mazāk. Kāds pieteiksies radiem vai draugiem uz pavasara talku brīvdienās.

DVĪŅI

Enerģiju virzot pareizā gultnē, iespējams tikt pie lielākas peļņas. Galvenais – bez steigas. Nopietnība un pamatīgums ir panākumu ķīla. Tādējādi vairosi savu un ģimenes labklājību

VĒZIS

Darbi rit savu gaitu, bet svarīgākas personīgās intereses. Vari kārtot darīšanas ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem, apspriest līgumus, risina kredītu jautājumus.

LAUVA

Lietišķajā jomā iespējamas negaidītas situācijas, kas paver iespējas kaut ko radikāli mainīt. Pirms spert izšķirošu soli, rūpīgi visu pārdomā un iedziļinies – vai viss ir tā, kā izskatās.

JAUNAVA

Jādodas uz priekšu. Ātri reaģēsi uz situācijām un atradīsies īstajā brīdī īstajā vietā. Radīsies oriģinālas biznesa idejas. Vajag tās prezentēt plašākai sabiedrībai un iegūt domubiedrus.

SVARI

Darbā vai biznesā jauns izrāviens – var nākt kādas pozitīvas pārmaiņas un interesanti piedāvājumi. Nesvārsties un nebaidies riskēt. Pasaule pieder drošajiem.

SKORPIONS

Domas par jauniem apvāršņiem, labs laiks mācībām vai ceļojuma plānošanai. Vari kārtot nekustamā īpašuma jautājumus un darbā vai biznesā izvērtēt līdzšinējās sadarbības rezultātus.

STRĒLNIEKS

Kaut arī nedēļas pēdējā darba diena, būsi noskaņots rosīties ļoti aktīvi. Tikai neļauj vaļu emocijām, kas gribēs izlauzties visnepiemērotākajos brīžos. Ja nesavaldīsies, vēlāk pašam būs žēl.

MEŽĀZIS

Jebkura jauna informācija izrādīsies ļoti noderīga. Sekmīgs laiks atrast partnerus rūpīgi izplānotiem projektiem, kā arī mācībām. Ieskaties kursu un semināru piedāvājumos.

ŪDENSVĪRS

Ar smaidu un pozitīvismu atvērsi daudzas durvis. Tas palīdzēs arī risināt lietišķus jautājumus. Ja šobrīd esi brīvs, var rasties kādas simpātijas ar tālejošu turpinājumu.

ZIVIS

Ja darīšanas ar ārzemēm, esi piesardzīgs – pārbaudi un izvērtē potenciālos partnerus. Darbā neiesaisties strīdos, kas tiešā veidā tevi neskar. Labāk darboties palēnām, vienatnē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu