Jaunu Ferrari sasit pēc nobrauktiem trim kilometriem

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Twitter/Derbyshire Roads Policing Unit

Kāds brits no rīta iegādājās jaunu Ferrari 488 GTB, izbrauca ar to no salona, bet jau pēc aptuveni 2 jūdzēm jeb 3 kilometriem iekļuva avārijā.

Negadījums notika 1. aprīlī, tomēr tas nav nekāds joks – ar rīta pusē iegādāto, 200 000 eiro vērto superauto jaunais īpašnieks bija paspējis nobraukt vien 3 kilometrus, kad iekļuva avārijā, sabojājot tā priekšpusi.

Nepatīkamais incidents notika Derbīšīrā netālu no Notingemas. Divi attēli ar negadījumā cietušo 670 zirgspēku Ferrari publicēti Derbīšīras ceļu policijas Twitter kontā. Nekādas detalizētas informācijas par avāriju nav, vien pieminēts, ka vīrietis mašīnu iegādājies no rīta un ar to paguvis nobraukt tikai 2 jūdzes.

Pēc attēliem spriežot, Ferrari vadītājs nav paspējis nobremzēt un ietriecies priekšā braucošā auto, varbūt pat pabraucis zem kādas smagās automašīnas. Jebkurā gadījumā priekšējais pārsegs, lukturi un bampers ir cietuši un būs jāremontē vai pat jāmaina.

Ferrari 488 GTB ir modeļa 458 Italia tiešais pēctecis. Tam uzstādīts 3,9 litru V8 biturbo motors ar 670 ZS un 760 Nm, kas tiek novadīti aizmugurējiem riteņiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu