Vardarbība bērnudārzā. Māmiņas nepatīkamā pieredze

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš

Savā šokējošajā stāstā par Limbažu pašvaldības bērnudārzā "Spārīte" piedzīvoto raidījumā "Māmiņu klubs" ir piekritusi dalīties māmiņa Laura.

Pagājušā gada aprīlī, atvedusi savu meitu uz dārziņu, Laura

nebija paspējusi pat līdz vārtiņiem aiziet, kad izdzirdēja skaļus, histēriskus kliedzienus. Kliedza gan viņas bērns, gan audzinātāja, un ar šausmām mamma ieraudzīja, ka audzinātāja viņas meitiņu arī grūsta un rauj aiz drēbēm.

Uzņēmīgā māmiņa nolēma to tā neatstāt un sūdzējās atbildīgajām iestādēm: "Notika vairākas zoom sēdes, un kopā astoņi pašvaldības darbinieki mēģināja mani pārliecināt, ka esmu kaut ko ne tā redzējusi. Tikai tad, kad pieslēdzu arī prokuratūru, šī darbiniece beidzot tika atlaista. Bija jau pienācis decembris…" raidījumā "Māmiņu klubs" stāsta Laura. 

Lauras meitiņai notikušais atstājis smagas sekas, nepieciešama nopietna rehabilitācija speciālistu vadībā:

"Bērnam parādījās izteikta trauksme un arī stostīšanās, tagad mums ir gan mūzikas terapija, gan nodarbības pie logopēda. Tā kā uzbrukums notika uz kāpnēm, bērnam tagad ir bail no kāpņutelpām.”

Laura arī aicina vecākus būt vērīgiem, ticēt saviem bērniem un nepalaist garām signālus par iespējamo vardarbību, kā tas bijis viņai pašai: “Meita jau iepriekš bija teikusi, ka šī konkrētā audzinātāja ir ļauna, bet es tam pievērsu pārāk maz uzmanības..."

Skaties raidījumu "Māmiņu klubs" katru svētdienu plkst. 09:20 STV. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu