Kārlis Alberts Reišulis Eiropas čempionāta posmā Itālijā izcīna 2.vietu

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Kārlis Alberts Reišulis
Kārlis Alberts Reišulis Foto: Publicitātes foto

Latvijas motosportists Kārlis Alberts Reišulis, kurš Eiropas čempionāta 1. posmā EMX125 klasē Lielbritānijā bija divpadsmitais, šodien Itālijā, Pjetramuratas trasē notiekošajā 2. posmā divu braucienu summā nodrošināja sev sudraba medaļu un sezonas kopvērtējumā pacēlies uz trešo pozīciju.

Pirmajā braucienā Kārlis Alberts Reišulis finišu sasniedza 3. vietā, bet viņa brālis Jānis Mārtiņš Reišulis startā krita un bija spiests izstāties. 10. vietu izcīnīja leģendārā Latvijas motokrosa braucēja Laura Freiberga dēls Uldis Freibergs.

Otrajā brauciena sākumā Kārlis Reišulis krita, bet lieliski atguvās un veicot vairākas apdzīšanas, finišēja otrais. Arī Itālijas posma kopvērtējumā "MJC Yamaha" komandas braucējs izcīnīja otro vietu.

Jānis Mārtiņš Reišulis, lai arī pirmajā braucienā pēc kritiena bojāta motocikla dēļ bija spiests izstāties un palika bez punktiem, otrajā braucienā izcīnīja 17. vietu. Savukārt bez punktiem šajā braucienā palika Uldis Freibergs, kurš finišā iebrauca 26. vietā.

Itālijas posma divu braucienu summā Freibergam 16. vieta, bet jaunākajam no Reišulim – 23. rezultāts.

Sezonas kopvērtējumā Jānis Reišulis, kurš pēc lieliska pirmā posma kopvērtējumā ieņēma pat 3. vietu, tagad noslīdējis uz astoto, bet Kārlis Reišulis, kuram savukārt pirmais posms nebija tik sekmīgs, pakāpies uz trešo pozīciju.

Jāpiezīmē, ka Uz Itāliju startēt EMX125 klasē devās piecu Latvijas sportisti, taču Roberts Lūsis un Martins Platkēvičs finālsacensībām nekvalificējās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu