Kaut kas neredzēts – Ferrari ar džinsa auduma salonu

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Instagram/ferrarifortlauderdale

Cilvēki ir dažādi un par gaumi nestrīdas, tāpēc nevajadzētu strīdēties arī par kāda indivīda lēmumu savu 1000 zirgspēkus spēcīgo Ferrari iztapsēt ar džinsa audumu.

Ferrari automobiļu dīleris no Fortloderdeilas Dienvidfloridā parādījis superauto SF90 Stradale ar džinsa interjeru. Zilo džinsa apdari dīlerim pieprasījis kāds klients, un viņa ideja īsenota Tailor Made personalizācijas programmas ietvaros.

Pēc pārveides oglekļa šķiedras sēdekļi un lāpstiņu pārslēgi ​​ir nokrāsoti zilā krāsā, bet sēdvirsmas un sēdekļu atzveltnes, kā arī priekšējā paneļa apakšējā daļa ir izgatavota no džinsa auduma.

Foto: Instagram/ferrarifortlauderdale

No pirmā acu uzmetiena šķiet, ka Ferrari SF90 Stradale ar džinsa interjeru ir unikāls tikai iekšpusē, taču ir arī interesanti risinājumi ārpusē. Pirmkārt, pircējs pasūtīja oglekļa šķiedras diskus, otrkārt, superauto jumts ir nevis melns, kā vairumam kupeju, bet gan tumši zils. Treškārt, mašīnai ir papildu oglekļa daļas no Assetto Fiorano pakotnes.

Tehniski nekādas izmaiņas nav veiktas. Zem Ferrari SF90 Stradale pārsega atrodas četru motoru hibrīda spēkstacija, kas attīsta 1000 zirgspēku maksimālo jaudu. Pilnpiedziņas kupeja 100 kilometrus stundā sasniedz 2,5 sekundēs un maksimāli paātrinās līdz 340 kilometriem stundā.

Foto: Instagram/ferrarifortlauderdale
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu