Zinātnieki: pēc asinsgrupas var noteikt, kāds vīrietis ir gultā!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Kā apgalvo zinātnieki no Vācijas, asinsgrupas pārzināšana noder ne tikai medicīniskiem nolūkiem, piemēram, gatavojoties operācijai vai piesakoties par donoru... Pēc asinsgrupas var paredzēt, kāds ir tavs vīrietis gultā!

Jaunākie pētījumi atklājuši, ka asinis labāk par jebkuru astrologu var pastāstīt arī par cilvēka raksturu, un var uzzināt, kāds ir jūsu partnera seksuālais temperaments, raksta Limon.ee.

Sentimentāls, romantisks vai mežonīgs mačo?

Zinātnieki no Vācijas 2017. gadā veica unikālu pētījumu ar trīs tūkstošiem brīvprātīgo vīriešu un pamanīja interesantu iezīmi: asinsgrupa ir atbildīga par cilvēka uzvedību gultā.

Kā izrādās, kaislīgākās dabas ir pirmās asinsgrupas īpašnieki. Viņi ir visbiežāk gatavi seksuālajiem eksperimentiem, kā arī pastāvīgi ir ar paaugstinātu libido!

Ja vīrietim ir otrā asinsgrupa, tad droši varam teikt: viņš ir uzticīgs partneris, bet nedaudz aseksuāls. Viņa dvēseles radiniekam nevajadzētu gaidīt kaut ko neticamu gultā, taču ar šādu cilvēku jūs varat daudz runāt par to.

Juteklisks ideālists – šādi var raksturot trešās asinsgrupas īpašnieku! Šāds vīrietis, pēc ekspertu domām,

vienmēr būs uzmanīgs pret partnera jūtām un darīs visu, kas no viņa tiek prasīts.

Ceturtās asinsgrupas īpašnieks ir pārliecināts konservatīvs. Zinātnieki saka, ka šāds partneris, visticamāk, nepakļausies pierunāšanai eksperimentēt ar pieaugušo rotaļlietām, taču viņš noteikti centīsies iepriecināt sievieti ar klasiskām metodēm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu