Latgales partija diskutē par dalību rudenī gaidāmajās Saeimas vēlēšanās

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Staņislava Broka Daugavpils mūzikas vidiusskolas direktors Aivars Broks (no kreisās) un Daugavpils domes deputāts Jānis Lāčplēsis diskusijas laikā kopā ar Valsts prezidentu par Latgales attīstības perspektīvām jaunajos ģeopolitiskajos un ekonomiskajos apstākļos.
Staņislava Broka Daugavpils mūzikas vidiusskolas direktors Aivars Broks (no kreisās) un Daugavpils domes deputāts Jānis Lāčplēsis diskusijas laikā kopā ar Valsts prezidentu par Latgales attīstības perspektīvām jaunajos ģeopolitiskajos un ekonomiskajos apstākļos. Foto: Ivars Soikāns/LETA

Latgales partija diskutē par dalību šoruden gaidāmajās Saeimas vēlēšanās, pausts politiskā spēka 2021.gada pārskatā.

Aizvadītajā gadā partija saņēmusi ziedojumos 46 530 eiro, bet 20 eiro saņemti kā biedru nauda.

Partijas kopējie izdevumi pērn bijušu 50 224 eiro, lielākie no tiem ir izdevumi reklāmas pakalpojumiem - 45 030 eiro. Tostarp 43 283 eiro iztērēti priekšvēlēšanu reklāmas pakalpojumiem.

Telpu nomai Latgales partija pērn tērējusi 2402 eiro, bet citiem pakalpojumiem - 2792.

Kopumā 2021.gada jūnija pašvaldību vēlēšanās par deputātiem kļuva 23 no partijas sarakstiem startējošie.

Vienlaikus partija pārskatā atgādina, ka 2022.gads ir Saeimas vēlēšanu gads. "Latgales partijas mērķis ir vairāk ietekmēt Latvijas politiku, jo īpaši reģionālo politiku. Tiek daudz diskutēts par piedalīšanos šajās vēlēšanās un turpmāko partijas darbību," paust partijas pārskatā.

Partijas valdē darbojas Jānis Lāčplēsis, Sergejs Maksimovs, Vitālijs Aizbalts, Dainis Platacis, Alīna Gendele, Maruta Plivda un Aldis Adamovičs.

14.Saeimas vēlēšanas paredzētas oktobra pirmajā datumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu