Video Pieci vienas ģimenes vīrieši iestājas Zemessardzē

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš

Šādā veidā mēs parādām savu patriotismu pret Latvijas valsti – tā stāsta pieci vienas ģimenes vīrieši, kuri visi iestājušies Zemessardzē. Pirmie Zemessardzē nonāca brāļi Rinalds un Kaspars Birnbaumi. Tālāk sekojušas arī ģimenes atvases un znots, vēsta Panorāma.

Rinalds, Kārlis, Kaspars, Ritvars un Jānis visi ir vienas lielas ģimenes vīrieši, kas iestājušies Zemessardzes 13. kājnieku bataljonā.

Visi staltie vīri ir Latvijas valsts patrioti un atzīst, ka pievienošanās Zemessardzei ir viena no patriotisma izpausmēm.

“Mans vecvectēvs, kurš bija Latvijas armijas ģenerālis, kuru izsūtīja un atpakaļ viņš neatbrauca, kurš cīnījās par to, lai mēs šeit varētu mierīgi stāvēt svaigā gaisā un aprunāties, un es ļoti gribētu, lai arī mani bērni un bērnu bērni arī to pašu var izdarīt. Lai viņiem nav bumbošanas un šaušanas pie ausīm. Tas ir mans patriotisms,” saka Kārlis Kļaviņš.

Šogad 4. maiju, Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas dienu, vīri svinēs un pavadīs kopā ar savām ģimenēm – sievām un bērniem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu