Kurām zvaigznēm šī nedēļa būs īpaši veiksmīga?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 9. līdz 15. maijam.

AUNS

Pēc iespējas mazāk emociju un pēc iespējas vairāk racionālas pieejas – tad veiksme būs ar tevi. Ja ļausies stresam vai uz kādu piktosies, tas tikai atņems enerģiju. Šī nedēļa ir veiksmīga finanšu jautājumiem. Var pavērties jauni ceļi profesionālajā jomā ar labām iespējām nopelnīt. Uz darbošanos tu neesi skubināms un arī ideju tev netrūkst, satiksi īstos cilvēkus un viss notiks. Privātajā dzīvē iespējamas kādas peripetijas. Ja tā gadās, tad izrunājies ar mīļoto. Brīvajiem ļaudīm jātiek skaidrībā ar savām vēlmēm.

VĒRSIS

Pavasaris iedvesmo. Jau no paša nedēļas sākuma aktīvi darbosies, bārstīsi idejas, daudz komunicēsi un iegūsi domubiedrus. Līdzās būs cilvēki, kam gari nav jāskaidro, kas saprot tevi no pus vārda un uztver ideju būtību. Tā ir laba sajūta un prieks darboties un sadarboties. Varbūt viss uzreiz nenotiks kā pēc burvju nūjiņas mājiena, kaut kas var bremzēties, taču pamatus nākotnes projektiem vajag ielikt. Nedēļas nogalē atpūties un izklaidējies. Izejot sabiedrībā, par piekrišanas trūkumu nebūs jāsūdzas.

DVĪŅI

Darbā vai biznesā risināmi svarīgi jautājumi un ļoti iespējams, ka viss nebūs tā, kā biji iecerējis. Lai kādi vēji pūš, centies saglabāt mieru. Pusdienu pauzēs izej pastaigāt, pēc darba izbrauc loku ar riteni, dodies uz sporta zāli vai jogas nodarbībām. Galvenais – neļaut vaļu stresam. Šī nedēļa ir lieliska profesionāliem sasniegumiem, tavs darbs tiks augstu novērtēts, būs komplimenti un atzinība. Brīvdienās atpūties mierīgi - ballītēs tikai velti iztērēsi laiku. Laba grāmata, labs koncerts, filma vai izrāde sniegs daudz vairāk pozitīvu emociju.

VĒZIS

Vajadzīgs draugu un domubiedru atbalsts, jo darbā vai biznesā var izveidoties sarežģītas situācijas. Kāds apsola un neizdara, kāds izdara, bet – pa roku galam. Tev tas nav pa prātam, tāpēc nepieciešami „papildspēki”. Paļaujies uz sen zināmiem cilvēkiem, ar kuriem var iet kopā vissarežģītākos maršrutus. Lietišķie projekti var sasaistīties ar ārzemju tēmu, un patlaban ir labs laiks, lai tādus realizētu. Nedēļas nogalē organizē pasākumu draugiem – ballīti vai izbraucienu. Prieks un gandarījums arī no iesaistīšanās labdarības projektos.

LAUVA

Ļoti aktīva nedēļa. Parādīsi, uz ko esi spējīgs, pulcēsi domubiedrus, kolēģi atzīs tavu autoritāti, kādam var uzrasties jauni darījumu partneri. Būs gandarījums un lepnums par paveikto. Tajā pašā laikā ļoti rūpīgi jāplāno dienu darbi, jo daudz darāmā arī mājās. Iespējams, jāpalīdz kādam no radiniekiem atrisināt lietišķi jautājumi vai pašam jākārto darīšanas ar komunālajiem dienestiem. Nedēļas nogale paies darbojoties saimniecībā: kaut kas jāsakārto, jāuzpoš. Ja ir dārzs, tad sēšanas un stādīšanas laiks.

JAUNAVA

Tev patīk, ja viss perfekti, bet tā nemaz tik bieži negadās. Ļoti iespējams, ka tava kartības mīlestība tiks ignorēta un tas ļoti tracinās. Visu pasauli pēc savas shēmas nesakārtosi, tāpēc patlaban labāk samierināties. Dari mierīgi, kas pašam darāms, un citu pienākumos vai atbildības sfērā nejaucies. Labs laiks jaunam zinībām. Paskati, ko piedāvā mācību centri, atradīsi noderīgas tēmas ar praktisku ievirzi. Brīvajā laikā visu uzmanību veltīsi privātajai dzīvei – daudz kaislību, daudz mīlestības, daudz iedvesmas. Un burvīgi pavasara vakari.

SVARI

Pasmaidi un cilvēki uzsmaidīs pretī. Daudz pozitīvisma un pavasarīga viegluma, kas netraucēs, bet pat tieši otrādi – palīdzēs vaidot kontaktus un saprasties ar cilvēkiem profesionālajās tēmās. Darbā vai biznesā veiksmes laiks, bet jārunā arī par finansēm. Tavām idejām ir sava cena un darba procesā ieguldītajam pūlēm arī. Ja novērtējums materiālā izteiksmē nav adekvāts, tad arī projekti sāk buksēt. Brīvdienās daudz darba mājās un, iespējams, risināmi arī attiecību jautājumi. Nepieņem sasteigtus lēmumus, un pirms ko teikt, apdomā.

SKORPIONS

Tu esi pragmatisks cilvēks un loģika ir tava stiprā puse, taču kādā brīdī emocijas var ņemt virsroku. Kāds no kolēģim vai darījumu partneriem rīkojas bezatbildīgi vai nevīžīgi. Kā gan nepiktoties un saglabāt mieru? Katram ir savas metodes un tu atradīsi to īsto, kas palīdz noturēt emocionālo līdzsvaru. Un tad jau situācijas atrisināsies. Ja nē – meklē jaunus sadarbības partnerus. Līdztekus darbiem svarīga arī privātā dzīve. Mājās saimnieciskas rūpes, bet arī sirdslietas nevajag atstāt novārtā. Pavasaris iedvesmo un liek sirdij pukstēt straujāk.

STRĒLNIEKS

Lieliskas idejas par ienākumu palielināšanu. Tev piemīt dabas dots talants sarunāties ar cilvēkiem, pārliecināt un organizēt. Iesaisties jaunos, ienesīgos projektos un ik pa laikam ieskaties bankas kontā – būs gandarījums par to, ka tavs darbs un idejas adekvāti novērtētas. Protams, ārpus darba eksistē arī privātā dzīve. Var nākties risināt sarežģītas situācijas un pieņemt būtiskus lēmumus. Ir vērts ieklausīties draugu padomos un izrunāties ar mīļoto. Brīvdienās mājas darbi, kas ļaus atslēgties, atpūsties un nedomāt par problēmām.

MEŽĀZIS

Nedēļa sākas ražīgi un emocionāli. Būs idejas, būs enerģija, bet reizumis kaitinās kolēģu vai partneru lēnīgums. Kaut gan tev patīk pamatīgums, kad viss ir skaidrs, jādarbojas ar pilnu jaudu. Šādu attieksmi vēlēsies arī no citiem. Ja neizdodas, tad, iespējams, neesi kopā ar īstajiem cilvēkiem – varbūt jāmaina darbs, varbūt jāmeklē citi kompanjoni. Labas peļņas iespējas un tas jāizmanto. Brīvajā laikā sāc mācīties ko noderīgu. Vienalga: kursos vai pašmācībā. Prieks arī no izbrauciena vai neliela ceļojuma un kādu no tuvējām kaimiņvalstīm.

ŪDENSVĪRS

Ja darbi bremzējas, nepūlies, bet nogaidi. Vienmēr nevar idejas bārstīt kā no pārpilnības raga. Reizumis vajag iet maziem solīšiem un reizēm vajag apstāties un apdomāt. Šonedēļ, vairāk nekā citkārt, dari to, kas sagādā prieku un vairo optimismu, mīli un palutini sevi. Ja vēlāk rodas enerģija, tad ir vērts pievērsties kāda projekta izstrādei vai biznesa plāna rakstīšanai. Iespējamas interesantas domas par peļņu, kuras „jāuzliek uz papīra”. Brīvajā laikā pievērsies mājas darbiem, palutini ģimeni, ja ir dārzs – tad laiks sējai un stādīšanai.

ZIVIS

Daudz ideju, kas drūzmējas prātā un prasās pēc realizācijas. Pie kuras ķerties. Kuru atlikt? Ja pašam grūti tikt skaidrībā, tad konsultējies ar cilvēkiem, kuriem uzticies, un izvēlies pareizos sadarbības partnerus. Tādus – kam nav ilgi jāskaidro, kas tavu domu saprot no pus vārda un ir gatavi ar aizrautību darboties kopīgā projektā. Ar ienākumiem būsi apmierināts un nedēļas nogalē būs patīkami patērēties, palutināt savus mīļos, iegādāties ko skaistu priekš sirds. Mājās dažādi saimniecības darbi, kurus darīsi ar prieku un arī ģimene labprāt iesaistīsies.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu