Kurām horoskopa zīmēm šonedēļ uzsmaidīs veiksme?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Nedēļas horoskops no 16. līdz 22. maijam. 

AUNS

Vislabākais, visgudrākais, visskaistākais – Auns par pašapziņas trūkumu sūdzēties nevarēs. Pratīsi sevi pasniegt sabiedrībā, būs piekrišana un simpātijas. Esi gan vērtējošs, jo kāda „saldā mēle” var izrādīties liekulīga. Darbā daudz pienākumu, bet tas tev būs gluži pa prātam. Radīsies sacensības gars, kas atkal un atkal liks pierādīt, ka esi līderis. Kādam jauns karjeras piedāvājums, kādam jaunas iespējas biznesā. Ienākumi vairosies. Taču naudas lietās esi rūpīgs un apdomīgs, neaizņemies un neaizdod draugiem, var rasties neveiklas situācijas.

VĒRSIS

Daudz ideju. Vērsis tiek uzskatīts par samērā konservatīvu cilvēku un pārbaudītu tradīciju piekritēju, taču šonedēļ dzirkstīs novatoriskas ieceres un arī lietišķiem jautājumiem radīsies oriģināli risinājumi. Lielisks laiks jauniem kontaktiem, jo viegli sapratīsies ar līdzcilvēkiem. Pastāv iespējas izveidot ražīgu sadarbību un iesaistīšanos ārzemju projektos. Kad daudz strādāts, tad arī atpūta godam nopelnīta. Nedēļas nogalē ar draugiem un tuviem cilvēkiem organizē nelielu ceļojumu vai sāc plānot atvaļinājumu.

DVĪŅI

Jau no nedēļas pirmās dienas darbā vai biznesā rosība kā bišu stropā. Tālruņa zvani, īsziņas, e-pasti... Sajūta tāda, ka darījumu partneri un kolēģi gaidījuši tieši šo laiku, lai visi vienlaikus vērstos pie tevis dažādos jautājumos. Darba dienu beigās gribēsi pabūt vienatnē – lai visi liek mieru. Izslēdz telefonu un dodies garākās pastaigās vai izbrauc kādu loku ar divriteni. Brīvdienās prieks no saviesīgiem pasākumiem. Omulīgā kompānijā sarīko mājas ballīti vai uzaicini draugus uz kafejnīcu vai klubu. Šis un tas pārdomājams sirdslietās.

VĒZIS

Saistībā ar lietišķo jomu mazliet nemierīgas sajūtas. Ja kārtojami kādi jautājumi iestādēs, labi sagatavojies. Kaut arī dienas diezgan trauksmainas, var pavērties jaunas iespējas mainīt apstākļus un mainīties pašam. It īpaši profesionālajā jomā. Nevajadzētu minstināties un kavēties, jo tad laimes putnu aiz spārna diez vai izdosies notvert. Esi drošs un izlēmīgs. Ja jāpārtrauc kāda iepriekšējā sadarbība un jāveido jauna – dari tā. Tāpat arī īstais brīdis spodrināt un uzprišināt attiecības, izrunāties ar mīļoto cilvēku.

LAUVA

Ir iespējas parādīt visus savus talantus. Kas gan Lauvas ausīm tīkamāks, kā labs vārds, atzinība, uzslavas? Šonedēļ komplimentu netrūks. Tas sniegs gandarījumu un enerģiju darboties vēl aktīvāk. Jaunus darbus šobrīd uzsākt nevajadzētu, bet rakstīt projektus tuvākai nākotnei vari. Tāpat arī palūkot pēc jaunām darba iespējām vai jauniem sadarbības partneriem. Nedēļas nogalē ieplāno jautru izbraucienu ar draugiem. Kādam var aktualizēties attiecību tēma – pārdomas par esošo situāciju un vēlme kaut ko mainīt, lai būtu labāk, mīļāk un sirsnīgāk nekā līdz šim.

JAUNAVA

Diezgan piņķerīga nedēļa. Ja kāds darbs vai projekts apstājies, tad vienalga nedrīkst zaudēt dūšu, bet jādomā par jaunām iespējām. Analizē, rēķini un idejas atnāks. Svarīgi, kas ir cilvēki, ar kuriem kopā darbojies vai plāno kādus nākotnes projektus. Ja rodas šaubas par viņu ieinteresētību, tad jāmeklē jauni sadarbības partneri. Diezgan svarīga arī attiecību tēma. Šis un tas pārrunājams ar mīļoto, tikai vēlams iztikt bez kritizēšanas. Savukārt brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās – kādam pasākumā, kādam virtuālajā vidē. Ar pēdējo gan esi uzmanīgs un vērtējošs.

SVARI

Profesionālajā jomā daudz pienākumu, bet arī labas iespējas parādīt savu varēšanu un saņemt atzinību. Lūkojies pēc izdevīguma un nekautrējies apspriest atalgojuma jautājumus. Piemērots laiks mācībām, semināriem, komandējumiem vai ceļojuma plānošanai. Brīvajā laikā jauki brīži kopā ar saviem mīļajiem. Kopīgi saimniecības darbi mājās, kopīga pasēdēšana omulīgā gaisotnē – atkal un atkal pārliecināsies, ka tev ir kolosāla ģimene, uz kuru vienmēr var paļauties. Brīvajiem ļaudīm kādas simpātijas var pāraugt stāstā ar tālejošu turpinājumu.

SKORPIONS

Enerģijas krājumi reizēm mēdz izsīkt... pat tik stipram cilvēkam, kā Skorpions. Mazliet piebremzē - darbs nav zaķis, neaizbēgs. Izdari pašu nepieciešamāko vai to, par kur lielāka atdeve materiālā izteiksmē. Svarīgi parūpēties un palutināt sevi – satikties ar draugiem, apmeklēt izklaidējošu pasākumu vai vienkārši nedarīt neko. Tādējādi uzkrāsi spēkus. Romantiski piedzīvojumi paredzami sirdslietās. Brīvdienās ar mīļoto cilvēku vari doties izbraucienā dabā, kur viss plaukst un smaržo pēc pavasara. Ja šobrīd esi brīvs, tad iespējama iepazīšanās.

STRĒLNIEKS

Tev piemīt dabas dots talants sarunāties ar cilvēkiem, pārliecināt un organizēt. Šī nedēļa ļoti aktīva, un talantus vajag izmantot, būs labi panākumi. Iesaisties jaunos, ienesīgos projektos un ik pa laikam ieskaties bankas kontā – gandarījums par to, ka tavs darbs un idejas adekvāti novērtētas. Protams, ārpus darba vai biznesa eksistē arī privātā dzīve. Var nākties risināt sarežģītas situācijas. Ir vērts ieklausīties draugu padomos un izrunāties ar mīļoto. Brīvdienās mājas darbi, kas ļaus atslēgties, atpūsties un nedomāt par problēmām.

MEŽĀZIS

Divas svarīgākā tēmas šonedēļ: sirdslietas un lietišķā joma. Pirmajā iespējami interesanti notikumi un „viļņošanās”. Ja esi ar kādu kopā, gādā par saskaņu. Savukārt brīvajiem ļaudīm derētu pārdomāt savas vēlmes un attieksmi – kāpēc šobrīd esi viens. Vai jūti, ka pavasaris pilnā plaukumā? Atver sirdi siltām jūtām. Darbā kārtīgi jāstrādā, tad arī būs augļi. Jārunā par atalgojumu, jo finanšu jautājumi nav tabu tēma. Tu esi čakls strādātājs un novērtējums ir ļoti būtisks. Ja šķiet, ka esošajā darbavietā vai projektā nav šīs materiālās atdeves, tad jāmeklē jauni varianti.

ŪDENSVĪRS

Domīgs un nemierīgs prāts, dažu brīdi grūti valdīt pār emocijām. Bet, vai patiesībā ir iemesls satraukumam? Ja lietišķās lietās viss nevirzās tā, kā tev gribētos, atliec darāmo uz vēlāku laiku. Daudz svarīgāks šobrīd ir dvēseles komforts un harmonija sevī. Nedēļas gaitā iekļausies darba ritmā un prātā nāks interesantas idejas par ienākumu palielināšanu. Nedēļas nogalē kaut kur aizbrauc vai pavadi laiku ar mīļiem cilvēkiem. Brīvajiem ļaudīm iespējama aizraujoša iepazīšanās un saviļņojošas emocijas. Kādam sirdslietas var sasaistīties ar ārzemju tēmu.

ZIVIS

Saspringtās situācijās noskaiti līdz desmit un ieklausies oponentu viedokļos. Strīdi vai apvainošanās rezultātu nedos. Šo laiku vajadzētu izmantot ienākumu pavairošanai un jaunu iemaņu apgūšanai. Izvērtē paveikto un nospraud jaunus mērķus. Šī nedēļa ir piemērota pozitīvām pārmaiņām dzīvē un autoritātes nostiprināšanai. Cilvēki taujās padomu, un tu zināsi īstās atbildes. Brīvdienās prieku sagādās mājas ballīte ar radiem un draugiem. Attiecībās ar otro pusīti mīļums un sirsnība, pavasara romantiskās vēsmas iedvesmos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu