Kā Saseksas hercogi gatavojas karalienei "nozagt šovu"

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AP/AFP/Scanpix

Tas ir oficiāli: Saseksas hercogi jūnija sākumā tomēr lidos uz Londonu, lai atzīmētu karalienes valdīšanas 70. gadadienu. Lūk, informācija par viņu vizīti un plāniem!

Meganas un prinča Harija oficiālais pārstāvis Omids Skobi apstiprināja informāciju par pāra braucienu uz Londonu par godu karalienes valdīšanas platīna gadadienas svinībām. Kā zināms, hercogi svinīgajā pasākumā ieradīsies kopā ar trīs gadus veco Ārčiju un mazulīti Lilibetu, kurai jūnijā apritēs jau gadiņš.

Tomēr saskaņā ar Bekingemas pils oficiālu paziņojumu Saseksas hercogu ģimene 3. jūnijā kopā ar karalisko ģimeni uz balkona neatradīsies. Iemesls, kāpēc karaliene Elizabete II atteicās no tradicionālās kopbildes uz balkona, ir loģisks: pūli sveiks tikai karaliskās ģimenes pārstāvji: princis Čārlzs ar Kamillu Pārkeri-Boulzu, princis Viljams, hercogiene Ketrīna un viņu bērni, kā arī princese Anna ar vīru, Veseksas princis Edvards un Sofija. Arī princese Beatrise un princese Eiženija neatradīsies uz balkona, jo viņas nepieder pie karaļvalsts pirmajām personām.

Šis fakts gan neietekmē mediju milzīgo interesi par Saseksas hercogiem un viņu ierašanos Londonā. Tā kā medijos nav līdz šim nonākušas fotogrāfijas ar Ārčiiju un Lilibetu, paredzams, ka sabiedrības interese varētu būt augstāka nekā par pašu karalieni. Karaliskās ģimenes eksperti pat pauž viedokli, ka Saseksas hercogi ar savu ierašanos neizrāda kādu labvēlību karalienei, drīzāk viņu interesēs ir atgūt savu popularitāti jeb "nozagt šovu".

Ja 3. jūnijā sabiedrība patiešām varētu ģimeni neredzēt, tad jau 4. jūnija svētku dievkalpojumā Saseksas hercogi noteikti ieradīsies pilnā sastāvā. 

Runājot par apmešanās vietu, visticamāk, ka Saseksas hercogi apmetīsies pie Harija māsīcas, princeses Eiženijas un viņas vīra.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu