Salaspils pašvaldība septiņiem NVO projektiem piešķīrusi vairāk nekā 18 000 eiro

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Paula Čurkste/LETA

Salaspils novada pašvaldība septiņiem nevalstisko organizāciju projektiem piešķīrusi vairāk nekā 18 000 eiro, liecina informācija pašvaldības mājaslapā.

Konkursa komisija saņēma septiņus pieteikumus par kopējo summu 18 140 eiro.

Tā nolēma jātnieku sporta kluba "EquiLat" projektam "Zirgs kā draugs ikdienā" piešķirt 2151 eiro, "Body Factory Salaspils" projektam "Esi aktīvs salaspilietis" - 2728 eiro, bet biedrības "Zelta atslēdziņa" projektam "Brīvā laika pavadīšanas vietas izveide bērniem un jauniešiem invalīdiem" - 2695 eiro.

Salaspils pensionāru kopas projektam "Iepazīstam īstās latvju saimnieces" piešķirti 2414 eiro, motokluba "MMC Patrioti" projektam "Moto: kopā!" - 2739 eiro, biedrības "Silavas vilki" projektam "72 stundas" 2663 eiro un Salaspils invalīdu biedrības projektam "Nometne cilvēkiem ar kustības traucējumiem kempingā "Meža salas"" - 2750 eiro.

Pašvaldība norāda, ka nevalstisko organizāciju projektu līdzfinansēšanas konkursu tā rīko no 2015.gada. Konkursa mērķis ir atbalstīt sabiedriski nozīmīgu programmu un pasākumu īstenošanu, veicinot iedzīvotāju aktivitāti un līdzdalību aktuālu problēmu risināšanā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu