Kurām zvaigznēm šonedēļ laimēsies?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Nedēļas horoskops no 23. līdz 29. maijam. 

AUNS

Auns vienmēr gatavs jauniem izaicinājumiem. Jau no nedēļas pirmās dienas rīkosies enerģiski, nāksi klajā ar dažādām ierosmēm, būs vēlme pēc pārmaiņām. Lai piepildītu ieceres, vajag iemācīties ko jaunu vai papildināt esošās iemaņas. Noderēs kursi vai seminārs, bet vari arī pētīt speciālo mācību iestāžu vai augstskolu piedāvājumu. Jo plašākas zināšanas, jo lielākas iespējas nopelnīt. Naudas lietās veiksme. Kāds peļņas variants var rasties pēkšņi – proti tik saskatīt izdevīgumu. Nedēļas nogalē satiecies ar draugiem un izklaidējies – saviesīgas sarunas, joki, emocionālais pacēlums.

VĒRSIS

Ražīga nedēļa, kurā vari daudz paspēt un izdarīt arī tos darbus, kas bija iestrēguši kādu laiku. Emocionāli dzīvosi līdzi veiksmēm un neveiksmēm – dažu brīdi varbūt pat pārāk sakāpināti. Tādos brīžos vēlams „paņemt pauzi”, izstaigāt līkumiņu, izbraukt ar skūteri vai divriteni un izvēdināt galvu. „Katram Vērsim vajag savu naudas podiņu” - šis princips aktuāls vienmēr. Lai arī ko tu darītu, jāraugās uz izdevīgumu un iespējām palielināt ienākumus. Tikai nekārto darījumus ar draugiem. Privātajā dzīvē mīļas pozitīvas emocijas. Ar smaidu un labestību atvērsi ceļu uz cilvēku sirdīm.

DVĪŅI

Daudz pienākumu, šī nedēļa sāksies spraigi. Ieskatoties plānotājā, sapratīsi, ka brīvo brīžu ir maz vai nemaz. Jau uzreiz mēģini noteikt prioritātes: ko darīsi uzreiz, ko var mazliet atlikt. Turklāt būtu labi darbiem organizēt komandu - kolēģus, biznesa kompanjonus, domubiedrus. Labs laiks prezentācijām un jaunu sadarbības partneru meklējumiem, radīsies iespējas parādīt savus komunikācijas un organizatora talantus. Dienu steigā privātajai dzīvei atliks mazāk laika, taču brīvdienās neņem darbu mājās – mīļie cilvēki ir noilgojušies un vēlas būt kopā ar tevi.

VĒZIS

Tu esi mīlēts un gaidīts sabiedrībā, un šonedēļ paredzamas dažādas aktivitātes. Labvēlīgs laiks, lai iepazīstinātu ar idejām potenciālos sadarbības partnerus vai nāktu klajā ar ierosinājumiem darba vides uzlabošanai. Lielisks laiks profesionālajai izaugsmei, tikai nevajag baidīties vai šaubīties – tev viss izdosies. Vēzis reizēm izvēlas principu „viens solis uz priekšu, divi atpakaļ”. To patlaban aizmirsti. Brīvajā laikā filozofiskas noskaņas. Prātosi par dzīves vērtībām, pasaules lietu kartību. Taču apcerēs gremdēties daudz neiznāks, jo draugi aicinās izklaidēs.

LAUVA

Būt līderim ir patīkami, taču reizēm arī grūti. Šajā nedēļā vairāk nekā citkārt, jābūt gatavam kompromisiem, jārespektē citu viedoklis un jācenšas sadarboties. Veidojot un iekļaujoties spēcīgā komandā, panākumi garantēti. Ir izaugsmes iespējas un jauni ceļi biznesā. Ja kārtojamas darīšanas iestādēs vai bankās, labi sagatavojies vai atliec. Brīvajā laikā tikšanās ar draugiem un izklaides pasākumi. Būsi sabiedrības dvēsele, saņemsi komplimentus, kādam simpātijas un sākums jaunām attiecībām.

JAUNAVA

Veiksmīga nedēļa, ja turēsies pie stingri noteikta plāna. Vajadzētu jau pirmdien tikt skaidrībā ar svarīgākajiem darbiem un saorganizēt visu, kas nepieciešams to izpildei. Un tad jau soli pa solim uz priekšu. Jaunava ir čakla, cītīga un bieži vēlas paplašināt redzesloku. Patlaban ir īstais laiks, lai apgūtu ko jaunu – it īpaši tehnoloģiju, biznesa vadības vai kādā citā lietišķā jomā. Brīvajā laikā vairāk būsi noskaņots lasīt, skatīties izglītojošus raidījumus vai meklēt noderīgu informāciju internetā, nevis izklaidēties un ballēties.

SVARI

Līdzsvara un harmonijas meklējumi. Situācijas, kurās citi skaļi kārto attiecības, nebūs pa prātam un tu no tām centīsies turēties pa gabalu. Bet varbūt jāpalīdz samierināt strīdnieki? Tev ir lieliskas diplomāta spējas, un vēlāk cilvēki par padomu būs pateicīgi. Darbā daudz pienākumu. Bruņojies ar pacietību un raugies, lai viss godīgi, lai citi uz tava rēķina neļaujas slinkumam. Nedēļas nogale uz pozitīvā viļņa. Ģimenes cilvēkiem mīļa kopā būšana, saviesīgs pasākums vai tālāks izbrauciens. Brīvajiem ļaudīm pavasara vēsmas sirdī, iespējas satikt to īsto un vienīgo.

SKORPIONS

Lietišķajā jomā liela rosība un iespējamas arī pārmaiņas – kāds mainīs darbu, kāds kabinetu, kādam jauni pienākumi vecajā darbavietā, kādam jaunas iespējas citviet. Šonedēļ svarīgi uzklausīt dažādus viedokļus, kaut arī savu tu diez vai mainīsi. Vienkārši noskaidrosi, ka eksistē arī citādāks skatījums uz situācijām. Sirdslietās neliela spriedze, jo nevar saprast – „kas ir, kas nav”. It kā sirsnība un pozitīvas emocijas, bet kaut kas tomēr sagādā pārdomu brīžus. Nedēļas nogalē mājas darbi: jārīko ģenerāltīrīšana, ja dārzs, tad sēšanas un stādīšanas laiks.

STRĒLNIEKS

Ātri reaģēsi uz situācijām un pratīsi atrasties īstajā laikā, īstajā vietā un komunicēt ar īstajiem cilvēkiem. Veidosies veiksmīga sadarbība, un radīsies jauni biznesa projekti. Svarīgi runāt par naudas lietām un jau laikus vienoties par atalgojumu vai peļņas sadali. Varbūt jāpapildina zināšanas vai profesionālās iemaņas, jo viss strauji attīstās, un kas vakar topā, tas rīt jau - pagātne. Nedēļas nogalē pirmajā vietā sirdslietas. Pavasara vējš matos un saules zaķīši acu skatā. Dzīve uzdāvās burvīgus piedzīvojumus. Ģimenes cilvēkiem atbildīgi pienākumi mājās.

MEŽĀZIS

Sirds pukst straujāk, jo pavasaris iedvesmo un ielīksmo pat allaž nopietno, racionālo un pragmatisko Mežāzi. Vairāk gribas vērties pa logu zaļojošajās koku lapās, nevis risināt nopietnus lietišķos jautājumus. Taču no darbiem aizbēgt nav iespējams, tāpēc nāksies vien darīt to, kas darāms. Un beigās izrādīsies, ka nav nemaz slikti. Tava uzcītība un darba spējas tiks novērtētas, un ienākumi palielināsies. Nedēļas nogalē jāpārskata, kādi saimniecības darbi mājās steidzami un kas var pagaidīt. Necenties darīt tikai tāpēc, ka vajag... Priecājies par dzīvi un baudi mīlestību.

ŪDENSVĪRS

Daudz ideju, par kurām citi brīnās. Neklausi nevienu, jo tev ir gan zināšanas, gan intuīcija un arī izpratne par notikumu tālāko attīstību. Varbūt tev jau šodien prātā kāda iecere, kas lietišķajā vidē būs aktuāla vēl tikai rīt. Labs laiks peļņai, ienākumu palielināšanai, jaunu iespēju izmēģināšanai. Ja esi čakli strādājis un bankas konta stāvoklis priecē, tad vari sevi palutināt ar kādu sen kārotu pirkumu, savukārt ģimeni un mīļoto cilvēku ielūgt brīvdienu pusdienās āra terasē vai aizvest piknikā izbaudīt pavasarīgo dabas atmodu.

ZIVIS

Gribas mazliet pasapņot, paslinkot, izbaudīt pavasara skaistumu. Ja iespējams, darbā nepārpūlies, bet velti vairāk laika sev, pārdomām, ideju ģenerēšanai. Kāda laba iecere var iekrist acīs arī, sērfojot internetā. Tu esi pozitīvs, atsaucīgs un krietns cilvēks, bet visi tādi nav. Tāpēc raugies, lai viss „pa godīgo” – neatdod savas idejas par baltu velti, bet iesaisties realizācijā un lūkojies pēc materiālā izdevīguma. Nedēļas nogalē labprāt pievērsīsies mājas darbiem, tīrīsi, izdaiļosi. Darbosies tik aizrautīgi, ka mājinieki arī labprāt pievienosies. Kopīgs prieks par paveikto.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu