Arī šogad pasākumu “Forums Līdere” varēs vērot TVNET

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Forums "Līdere 2021"
Forums "Līdere 2021" Foto: Jānis Škapars/TVNET

Grandiozais sieviešu izaugsmes un iedvesmas pasākums “Forums LĪDERE” straujiem soļiem tuvojas, lai jau 27. maijā ikviena Latvijas dāma varētu smelties tik nepieciešamo iedvesmu un drosmi profesionālām, personiskām pārmaiņām, attiecību sakārtošanai ar sevi, darbu un sev tuvajiem. Šobrīd teju visas biļetes uz pasākumu ir izpārdotas. Taču, ja tomēr nepaspēsi iegādāties savu ieejas karti uz “Forumu LĪDERE”, rīkotāji un atbalstītāji arī šogad visas dienas garumā nodrošinās bezmaksas tiešraidi, ļaujot tev ērtā vietā un vislabākajā kompānijā vērot šo pasākumu attālināti.

Šī gada “Forums LĪDERE” būs īpašs ar to, ka svin savu piecu gadu jubileju, kas tiks grandiozi atzīmēta 27. maijā Ķīpsalas izstāžu hallē, pulcējot līdz šim lielāko klātienes apmeklētāju skaitu - 1700. Ik gadu vēl vairāki desmiti tūkstošu “Forums LĪDERE” vēro attālināti, un tiek prognozēts, ka šogad pasākumu tiešraidē skatīsies ap 100 000 interesentu. Tieši tāpēc foruma organizatori parūpējušies par plašām pasākuma translēšanas iespējām.

To šogad varēs vērot Tvnet, forumslidere.lv mājaslapā, pasākuma oficiālajā lapā Facebook, kā arī ekskluzīvi šādu iespēju bez maksas piedāvās arī “Forums LĪDERE” lieldraugs - SEB banka.

“Atbalstot “Forumu LĪDERE”, vēlamies iedrošināt Latvijas sievietes aktīvāk izmantot iespējas veidot sev labāku nākotni. Sievietes Latvijā biežāk nekā vīrieši iegūst augstāko izglītību, un Latvija arī ir vienīgā valsts Eiropas Savienībā, kur vairāk nekā pusē uzņēmumu vadošo amatu ir sievietes, tomēr ir jomas, kurās aizvien ir nepieciešami uzlabojumi. Piemēram, SEB bankas statistika liecina, ka investoru vidū valstī joprojām pārliecinoši dominē vīrieši – vairāk nekā 70% no investēšanas uzsācējiem ir vīrieši. Tas liecina, ka pie dzimumu līdztiesības finanšu jautājumos vēl ir daudz darāmā. “Forums Līdere” šajā jomā dara nozīmīgu darbu, iedvesmojot un pamudinot Latvijas sievietes būt drosmīgākām gan ikdienā, gan savās profesionālajās gaitās,” norāda SEB bankas valdes priekšsēdētāja Ieva Tetere.

Papildus visiem pārējiem pārsteigumiem, kas sagaida apmeklētājas, arī autoražotājs “Audi” būs parūpējies par kaut ko īpašu. Līdzīgi kā pērn, arī šogad Ķīpsalas izstāžu hallē ieripos kāds elegants un spožs “Audi” markas auto, kuru ne vien varēs aplūkot no attāluma, bet arī iemēģināt un novērtēt tā interjeru, iesēžoties iekšā.

“Audi” zīmola vadītājs Latvijā un Lietuvā Ilvars Ļubka uzsver: “Esmu gandarīts, ka arī 5 gadu jubilejas pasākumā mēs, “Audi”, varam būt klātesoši šajā patiesi iedvesmojošajā, pārsteidzošajā un ar pacilājoši uzlādējošu enerģiju piepildītajā notikumā. Gadu no gada ar jaunu spozmi tieši "Forumā LĪDERE" pulcējas cilvēki, kuri arvien parāda, ka, neskatoties uz dažādiem vispasaules satricinājumiem, spēj attīstīties, pielāgoties straujai ikdienai pilnai ar izmaiņām un vienlaikus iedvesmot apkārtējos sasniegt arvien jaunas virsotnes. Sveicam "Foruma LĪDERE" iniciatorus šajā jubilejā un novēlam, lai arī turpmāk tieši šeit pulcējas cilvēki, kas ar savu degsmi, radošumu iedvesmo veidot veiksmīgu nākotni mums visiem!”

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu