Zaļā partija nolemj izstāties no ZZS

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Latvijas Reģionu apvienības valdes priekšsēdētājs Edvards Smiltēns (no kreisās) un Saeimas deputāts Māris Kučinskis piedalās Latvijas Zaļās partijas ārkārtas kongresā , kurā plānots pieņemt lēmumu par pievienošanos topošajam LZP, LRA, Liepājas partijas un Ulda Pīlēna biedrības apvienotajam sarakstam 14.Saeimas vēlēšanām.
Latvijas Reģionu apvienības valdes priekšsēdētājs Edvards Smiltēns (no kreisās) un Saeimas deputāts Māris Kučinskis piedalās Latvijas Zaļās partijas ārkārtas kongresā , kurā plānots pieņemt lēmumu par pievienošanos topošajam LZP, LRA, Liepājas partijas un Ulda Pīlēna biedrības apvienotajam sarakstam 14.Saeimas vēlēšanām. Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas Zaļā partija (LZP) sestdien ārkārtas kongresā ar pārliecinošu vairākumu nolēma izstāties no Zaļo un zemnieku savienības (ZZS).

No 268 saņemtajiem biļeteniem "par" izstāšanos bija 257 balsis, "pret" bija desmit balsis, bet vienā biļetenā nebija veiktas atzīmes.

LZP sestdien paredzēts arī vēl lemt par pievienoties topošajam LZP, Latvijas Reģionu apvienības (LRA), Liepājas partijas (LP) un Ulda Pīlēna biedrības apvienotajam sarakstam 14.Saeimas vēlēšanām.

LZP lēmumprojektā norādīts, ka partiju apvienības pagaidu nosaukums ir "Reģionu spēks".

Jau vēstīts, ka maijā tika paziņots par LZP, LRA, LP un Pīlēna topošās biedrības veidoto jauno politisko platformu.

14.Saeimas vēlēšanas paredzētas oktobra pirmajā dienā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu