Ko sola zvaigznes? Nedēļas horoskops.

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 13. līdz 19. jūnijam!

AUNS

Lai dzīvo vasariņa un brīvības sajūta! Būsi noskaņots baudīt dzīvi un pienācis laiks atvaļinājumam. Tālas eksotiskas zemes, saules pielieti vakari kalnu pakājē, ugunīs ņirbošas lielpilsētas... Piedzīvojumi vilinās. Ja nekur nedodies, tad ikvienā brīvajā brīdī izbaudi vaļošanos. Darbā – kā jau darbā – viss rit savu gaitu, taču, ja rodas jaunas idejas, tad neturi sveci zem pūra. Var gadīties, ka īstajā brīdī uzrodas cilvēki, kam ir interese darboties ar tevi kopā un likt pamatus peļņai nākotnē. Ar tēriņiem gan apdomīgi.

VĒRSIS

Ja esi nolēmis kalnus gāzt, tad dari to viens. Vai vismaz svarīgās lietās turi roku uz pulsa, nepaļaujies uz solījumiem un neatstāj neko pašplūsmā. Cilvēki ir dažādi, un latviešiem ir burvīgs sakāmvārds: „ Ar apsolītu malku pirti nevar izkurināt...” Bet kopumā karjerai, biznesam un profesionālai attīstībai labvēlīgs laiks. Nostiprināsi autoritāti, tiksi skaidrībā ar koncepcijām. Nedēļas nogalē vēlams doties dabā – makšķerēt, laivot, iet sportiskā pārgājienā. Šāda atpūta uzlādēs ar enerģiju. Un, ja vēl kopā ar mīļoto cilvēku, tad saulaina sajūta arī pelēkā dienā!

DVĪŅI

Šarms un dzīvesprieks – šajā nedēļā būsi uz pozitīvā viļņa, sekmīgi vadīsi sarunas, ātri risināsi dažādus jautājumus, bārstīsi asprātības un it kā jokojot panāksi labvēlīgu iznākumu nopietnās lietās. Tavs pozitīvisms izraisīs simpātijas, un kāds skats vai smaids var uzšķilt dzirkstelīti kādā sirdī. Darbā vai biznesā pienākumi atbildīgi. Kaut arī veiksme ir ar tevi, jaunus plānus rūpīgi izvērtē, aprēķini, konsultējies ar ekspertiem. Nedēļas nogalē jautras izklaides, sporta sacensības, dejas klubā un tikšanās ar draugiem. Tikai nevajag ar viņiem kārtot naudas lietas.

VĒZIS

Diezgan grūti dzīvē kaut ko mainīt, jo Vēzis labprātāk dzīvo ierastā ritmā un paļaujas uz pārbaudītām vērtībām. Taču šobrīd ir īstais laiks pārmaiņām. Uzdrīksties un piepildi savus sapņus! Kāds varbūt sen ilgojies skatīt tālas zemes vai kādu laiku padzīvot citur, kāds vēlējies attīstīt savu biznesu, kāds pieteiksies augstam amatam, kāds mācīties ko jaunu. Nospraud mērķus un dari! Nedēļas nogalē vari doties nelielā ceļojumā vai veltīt laiku sev. Vienatnē labāk domas raisās un aina kļūst skaidrāka, arī sirdslietās kaut kas pārdomājams.

LAUVA

Lieliska nedēļa prezentācijām un sabiedriskiem pasākumiem. Ja ir kāda jauna lietišķā ideja, tad vajag meklēt sabiedrotos, sponsorus vai skatīties, kādi valsts vai banku atbalsta mehānismi ir pieejami. Sekmīgs laiks lietišķām sarunām ar iestādēm, bankām un dažādām biznesa struktūrām. Tev tīk būt „par galveno”, bet sadarbība atmaksāsies un ieklausīšanās atšķirīgos viedokļos arī. Brīvajā laikā ar prieku nodosies izklaidēm, būsi draugu kompānijas dvēsele un ar šarmu un savu dabas doto eleganci iekarosi simpātijas. Jābauda vasara un mīlestība.

JAUNAVA

Ielūkosies kontā un centīsies izkalkulēt, kur tērēt, kur piebremzēt, kādi izdevumi tagad, kādi vēlāk. Sekmīgs laiks darīšanām ar bankām un komunālajiem dienestiem. Cita starpā varbūt jāpārskata līgumi ar nama apsaimniekotājiem vai pakalpojumu sniedzējiem. Darbā liela atbildība, bet tu esi pieradis – vai gan kādreiz bijis citādāk? Patiesībā ir vērts pūlēties, jo tas var pavērt jaunus ceļus. Kāds piedāvājums nāks kā zibens no skaidrām debesīm, un izrādās, ka tieši to esi sen vēlējies. Nedēļas nogalē sarīko sirsnīgu saietu radiniekiem.

SVARI

Gribētos mieru, harmoniju un vasariņu, bet... darbi pāri galvai. Iespējams, kolēģi devušies atvaļinājumā un tagad viņu darbi pie tevis nonākuši. Emocionālais fons nemierīgs, un reizumis gribas teikt kādu skarbāku vārdu, attur vienīgi tolerance un labās manieres. Galvenais – nenes tos kreņķus mājās, jo mīļie cilvēki vēlas redzēt tevi smaidošu un absolūti nealkst dzirdēt, ko kurš ir vai nav izdarījis tavā darbavietā. Šī nedēļa ir burvīga sirdslietām – ja atvērsi sirdi un ļausies, tad daudz kaislību un uzlādējoša enerģija.

SKORPIONS

Enerģijas pieplūdums un darbi ies no rokas. Prātā jauni plāni. Kāds varbūt teiks, ka utopiski, taču tu esi stratēģis un tev ir savs redzējums. Ja ne šodien, tad rīt būs iespējas realizēt. Uz citiem gan nevar pārāk paļauties, jo solīts makā nekrīt. Var gadīties, ka sadarbības partneri vai kolēģi gatavi tūdaļ ķerties „vērsim pie ragiem”, bet entuziasms ātri noplok. Ja idejas par biznesu, tad skaties, kādi atbalsta mehānismi pieejami. Brīvdienās jāparosās mājas saimniecībā. Darīsi to ar prieku, savukārt sirdslietās gan daži nopietni pārdomu brīži.

STRĒLNIEKS

Sācies atvaļinājumu laiks un gribas doties tālos ceļos – uz Austrāliju skatīt opālu raktuves, uz Smaragda Budas templi Bangkokā, uz pludmales ballīti Majami vai kādu citu vietu eksotiskos piedzīvojumos. Ja tas nav iespējams, tad jārēķinās ar darbu dunu. Tikai vai būs atdeve? Kolēģi vai darījumu partneri it kā izrādīs iniciatīvu un atbalstīs tavas ieceres, bet beigās čiks vien sanāks. Labāk darbojies lepnā vientulībā, un beigās arī laurus plūc viens pats. Nedēļas nogalē kaut kur aizbrauc, izklaidē savus mīļos, jo mājās var rasties spriedze un domstarpības.

MEŽĀZIS

Mežāzis nav no tiem cilvēkiem, kas metas avantūrās un spēj strauji pielāgoties pārmaiņām, taču šajā nedēļā nebūs daudz laika prātot. Iespējams negaidīts darba maiņas vai biznesa piedāvājums – ja ilgi domāsi, kāds cits apsteigs. Naudas lietās jāķer īstais brīdis, kad runāt par algas pielikumu vai pelnošiem projektiem. Kādam var nākt atklāsme, ka zināšanas nav pietiekamas. Tad ar steigu jāpārskata kursu un semināru piedāvājumi. Nedēļas nogalē vislabākā atpūta mājās nesteidzīgi saimniekojot vai guļot uz zviļņa mauriņā ar atspirdzinājumu glāzē.

ŪDENSVĪRS

Kurš spēj it kā ieskatīties nākotnē un uztvert idejas, kuras būs aktuālas vēl tikai rīt? Jā, tas ir Ūdensvīrs, kuru daudzi šad un tad nesaprot, kurš it kā dzīvo pats savā pasaulē. Taču tava pieredze un skatījums uz situācijām palīdzēs tikt skaidrībā ne tikai pašam, bet arī cilvēkiem, kam svarīgs tavs viedoklis. Darbā iespējama kavēšanās, tāda sajūta, ka sprunguļi riteņos – tāpēc nav vērts pārcensties. Arī ar mājas darbiem brīvdienās nenopūlies, jo daudz svarīgāka privātā dzīve. Romantiski brīži kopā ar mīļoto un saprašanās bez vārdiem.

ZIVIS

Ja sajūta tāda, ka viss slikti un prātā nāk eksistenciālas pārdomas, tad jāmēģina saskatīt dzīves un vasaras košās krāsas. Brīvajā laikā dari to, kas vairo optimismu un dzīvesprieku – kādam tas būs mīļotais hobijs, kādam saimniecības darbi mājās un ģimenes pasākumi. Profesionālajā jomā jācenšas gūt maksimāls labums naudas izteiksmē. Tu esi labs cilvēks un kāds to var izmantot savtīgos nolūkos, esi uzmanīgs un apdomīgs, jo katrai darbībai vai idejai ir sava cena. Nedēļas nogale kopā ar saviem mīļajiem sirsnīgā un mājīgā gaisotnē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu