Kavēties nedrīkst! Karalaukā sapazinušos pāru kāzas netālu no Donbasa frontes līnijas

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP

Lai gan Krievijas karš ukraiņiem ir aizvien smags slogs, pat tie, kas atrodas cīņā, atrod laiku, lai svinētu dzīvi, mīlestību un laimi...

Doneckas apgabala pilsētā Družkivkā, kas atrodas tikai dažu desmitu kilometru attālumā no frontes, 12.jūnijā salaulājās divi pāri, kur gan pusis, gan meitene cīnās Ukrainas bruņotajos spēkos.

Ignorējot sirēnas, kas brīdināja par uzlidojumu, jaunie karavīri, sakot jāvārdu, mīļi skatījās viens otram acīs...

Foto: AFP

"Es ļoti uztraucos," par karu sacīja 23 gadus vecā Kristina Liuta-Mikaļčuka. "Bet mēs abi esam ļoti laimīgi," viņa un viņas līgavainis Volodimirs Mikaļčuks (28) piebilda kyivindependent.com unisonā.

Viņi plāno atgriezties mājās dzimtajā Volīnas apgabalā, lai svinētu kāzas kopā ar savām ģimenēm. Abi pazīstami vien divus mēnešus, kopš Kristinai bija jāpievienojas pulkam, kurā karoja Volodimirs. Drīz viņi nolēma slēgt savienību uz mūžu.

Foto: AFP

Otram pārim, 22 gadus vecajai Kristinai Kaļinovichai-Orličai un 24 gadus vecajam Vitālijam Orličam, ir ļoti līdzīgs stāsts. Viņi arī satikās karadarbības zonā Donbasā, kad Vitālijam pavēlēja ierasties pie viņas vienības. Mīlestība, un nākamais solis - kāzas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu