Purvciema "melnajā punktā" saskrienas divas Škodas

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Purvciema melnajā punktā, kas ir Dzelzavas un Ilūkstes ielu krustojums, notikusi divu Škoda automobiļu sadursme, lai gan abu iesaistīto spēkratu vadītāji norāda, ka ir ar lielu auto vadīšanas stāžu. 14. jūnija sadursme esot pirmā avārija viņu abu pieredzē, vēsta TV3 raidījums Degpunktā.

Pelēkā “Škoda” mēroja ceļu taisni pa Dzelzavas ielu Dreiliņu virzienā, savukārt zaļā “Škoda”, braucot pa Dzelzavas ielu centra virzienā, nogriezās pa kreisi uz Ilūkstes ielu.

“Mēs braucām pie zaļās gaismas. Šeit mašīnai vajadzēja apstāties, bet tā brauca, un man nebija izvēles. Viss, ko es paspēju, spiest bremzes, bet ceļš ir slidens. Braucu ar ātrumu 50 km/h, varbūt mazāk,” saka pelēkās ”Škoda” vadītājs Romāns.

Zaļajā “Škodā” atradās trīs cilvēki, šofere un divi pasažieri. Nevienam no viņiem mediķu palīdzība nebija nepieciešama. Visi trīs bija apmulsuši par to, kā negadījums vispār varēja notikt, un galu galā tomēr vairāk turējās pie savas taisnības – dega zaļais luksofora signāls, tāpēc veikt manevru pa kreisi varēja.

Krustojumā līdzīgi negadījumi notiek regulāri. Griežoties pa kreisi uz Ilūkstes ielu, jāņem vērā, ka veikt kustību var tad, ja ceļš ir brīvs vai luksoforā iededzies sarkanais krustiņš, kas norāda, ka no labās puses braucošajiem deg sarkanais, aizliedzošais signāls. To, kuram šoferim taisnība un kādu iemeslu dēļ sadursme notika, protams, skaidros likumsargi. Uz negadījuma vietu tika izsaukti arī ugunsdzēsēji, lai atbrīvotu krustojumu no sadauzītajiem auto un sakārtotu brauktuvi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu