Izcēlies ugunsgrēks kokmateriālu noliktavā Valgundes pagastā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Zane Bitere/LETA

Šorīt izcēlies ugunsgrēks kokmateriālu noliktavā Jelgavas novada Valgundes pagastā, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Izsaukums uz ugunsgrēku vienstāva noliktavas ēkā saņemts plkst.6.30. Notikuma vietā strādā 31 ugunsdzēsējs un piesaistīti desmit ugunsdzēsības transportlīdzekļi.

Ugunsgrēka platība ir 400 kvadrātmetri, deg arī malka piecu kvadrātmetru platībā un blakus esošā kokmateriālu kaudze 60 kvadrātmetru platībā. Plkst.10.20 ugunsgrēks lokalizēts, bet dzēšanas darbi joprojām turpinās.

Notikuma vietā mediķu palīdzība bijusi nepieciešama vienam ugunsdzēsējam, kurš nogādāts ārstniecības iestādē.

Savukārt Dienvidkurzemes novada Grobiņā šonakt nodegusi katlu māja 200 kvadrātmetru platībā. Izsaukumu uz ugunsgrēku kādā noliktavā ugunsdzēsēji saņēma plkst.1.02. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka ar atklātu liesmu deg vienstāvu katlu māja.

No liesmām nosargāti blakus esošie angāri, un plkst.5.10 ugunsgrēks tika likvidēts. Ugunsgrēka dzēšanas darbos piedalījās Grobiņas un Gaviezes ugunsdzēsēju formējumi.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma kopumā 63 izsaukumus - 14 uz ugunsgrēku dzēšanu un 36 uz glābšanas darbiem, bet 13 izsaukumi bija maldinājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu