Līgo nedēļas horoskops

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Nedēļas horoskops no 20. līdz 26. jūnijam.

AUNS

Auns noskaņots apņēmīgi: ko pašam gribas, kas nolemts un kas sarunāts, tas jāizdara. Ja arī citkārt domas spēji mainās, tad šoreiz būs vēlme stingri turēties pie plānotā. Darbā vai biznesā ar augstu paceltu galvu jādodas pretī panākumiem. Tas nekas, ka darba nedēļa pavisam īsa, tu parādīsi savus organizatora talantus. Taču samērā jūtīga tēma naudas lietas. Optimizēt izdevumus? Nē, strādāt pie tā, lai pelnītu vairāk! Jāņu svinēšanai pārāk netērējies, un nav arī vēlamas lielas sabiedriskās aktivitātes. Vissirsnīgākā līgošana savās mājās vai šaurā tuvinieku lokā.

VĒRSIS

Čaklais Vērsis nedēļas sākumā ne par kādām garajām brīvdienām pat nedomās, jo: "Tik daudz darba! Tik daudz darba!..." Plānotājā dienu ailes pierakstītas pilnas no rīta līdz pat vakaram. Vai neesi uzņēmies pārāk daudz? Derētu izvērtēt vai apjoms atbilst līgumā noteiktajam un runāt par samaksu. Brīvdienās vēlams tālāks izbrauciens. Dodies uz kādu nomaļu Latvijas vietu, kur var iebrist rasotā zālē, līgot pilnā balsī, sadzirdot kā dziesma tālu aizlido, un visu nakti vērties ugunskura dzirkstīs. Ja neesi tradīciju mīļotājs, tad prieku sagādās neliels ceļojums uz citu zemi.

DVĪŅI

Kur tās jaunās ziņas tevi atrod? Tā ar Dvīņiem notiek: īsziņas pienāk, e-pastā dažādi interesanti paziņojumi iekrīt, piezvana paziņas... Šoreiz ir liela iespējamība, ka pa "kluso telefonu" kāds tev pavēsta sensacionālu informāciju. Ar tālāk stāstīšanu nesteidzies un nopietni apdomā vai vispār vajag kādam izpaust. Īsā darba nedēļa ļoti ražīga, bet ciparu bakas kontā gribētos lielāku. Kad krietni pastrādāts, ar labi padarīta darba apziņu vari doties atpūsties. Lieliska līgošana draugu kompānijā – apdziedāšanās, jāņugunis, danči un lēkšana pāri ugunskuram.

VĒZIS

Paļaujies tikai pats uz sevi, jo var nākties sastapties ar cilvēkiem, kas skaisti runā, daudz sola, bet līdz darīšanai netiek. Ja gaidīsi no kāda reālu darbību ar rezultātu, iespējama vilšanās. Taču tas nenozīmē, ka tev pašam jāstrādā līdz nakts melnumam vai svētku brīvdienās – dzīves ritmam jābūt līdzsvarotam. Emocionālā ziņā šī nedēļa skars dziļas dvēseles stīgas. Zāļu vakarā sentimentāls noskaņojums, romantiski piedzīvojumi un neatkārtojamā saullēkta gaidīšanas sajūta. Pārējās brīvdienās Vēzis, kā jau kārtīgs saimnieks, pievērsīsies mājas darbiem.

LAUVA

Azarts un sacensības gars – būsi noskaņots atkal un atkal apliecināt, ka esi līderis. Vispār jau par to nešaubās nedz kolēģi, nedz darījumu partneri, nedz draugi. Tāpēc pavērtē, ko patlaban dari, kāpēc un kāda jēga, lai enerģija neaizplūst tukšgaitā. Ik pa brīdim vajadzētu pabūt vienatnē, jo radīsies interesantas atziņas. Un ieklausies intuīcijā, kaut arī iepriekš licies, ka tie tādi māņi. Zāļu vakarā būsi kompānijas dvēsele un par piekrišanas trūkumu nevarēsi sūdzēties. Ja dosies uz zaļumballi, visas dejas rezervētas. Kāds varbūt satiks to īsto un vienīgo.

JAUNAVA

Pirmdienā atvērsi darbu plānotāju, saķersi galvu un... ātri aizvērsi... Būdams čakls un apzinīgs cilvēks, iespējams, esi uzņēmies vairāk nekā vari paveikt. Sadali prioritātes, jo arī pēc svētkiem būs darba dienas. Sekmīgs laiks finanšu jautājumu apspriešanai un peļņas palielināšanai. Svētku brīvdienas izbaudi, darot to, ko patiesi vēlas tava sirds. Uz ballītēm un pasākumiem ar lielu ļaužu pulku prāts nenesīsies, drīzāk gribēsies līgot nelielā radu un tuvu cilvēku lokā. Dzīve var uzdāvāt arī romantiskus brīžus ugunskura gaismā.

SVARI

Radošas domas, dažas varbūt par diezgan neparastas, taču, ja iedziļinās – kreatīvi cilvēki virza attīstību. Varbūt idejas nāksies skaidrot vairākkārt, bet rezultātā vērtējums būs atzinīgs un arī atdeve materiālā izteiksmē. Kārtojot lietišķas darīšanas, rēķinies, ka ar ierēdņiem un amatpersonām iespējama nesaprašanās. Ja tā gadās – necīnies, bet atliec uz vēlāku laiku. Jāņu brīvdienas un svētki ritēs pacilātās noskaņās. Mīļuprāt savās mājās uzņemsi līgotājus vai organizēsi izbraucienu dabā, parūpēsies par pīrāgiem, miestiņu un siera rituli.

SKORPIONS

Stratēģa dotības, shēmas un perfekta plānošana šoreiz nelīdzēs, jo kolēģi vai biznesa partneri šīs nedēļas nedaudzajās darba dienās dzīvos svētku noskaņās. Līgošana birojā, partneru sveicieni un apsveikšana, apkārt kņada – ko gan tādā atmosfērā var izdarīt. Vienīgi, ja pašam kārtojamas kādas darīšanas iestādēs vai bankās, tur paredzama izdošanās. Brīvdienās baudi dzīvi. Zāļu vakars ar ziedu un ozollapu vainagiem ievibrēs dvēseles stīgas. Sirdī romantika. Interesanti gan: kāpēc botāniķi teic, ka papardes nezied?

STRĒLNIEKS

Ja kāds lūdz padomu, tad neturi sveci zem pūra, bet par šķīrēju svešos kašķos uz savu galvu neej – parasti tiek tam, kurš pa vidu. Pirms garajām brīvdienām vari risināt ar finansēm saistītus jautājumus: runāt par algas pielikumu, prēmiju, jauniem, izdevīgiem darījumiem. Pēkšņi var uzrasties cilvēki, kas vēlas sadarboties. Jāņos sien sieru, cep pīrāgus, brūvē miestiņu, atceries par meijām un vainagiem, un ielūdz ciemos radus un draugus. Kopumā svētku laiks solās būt pozitīvi nemierīgs – apsveikumi tīmeklī, tālruņa zvani, aicinājumi izklaidēties.

MEŽĀZIS

"Nekādas atlaides un nekāda svinēšana pirms laika!" teiks Mežāzis, strādās pats un arī no citiem prasīs atbildību un kārtīgi paveiktu darbu. Iespējams, ar padomu vai praktiski vajadzēs palīdzēt kādam draugam vai tuviniekam, kurš vēlāk būs pateicīgs. Zināms, ka labie, nesavtīgie darbi tiek atdarīti. Cita starpā darbā vai biznesā vajadzētu izvērtēt pienākumu un samaksas proporciju. Ielūkojies līgumos, ielūkojies kontā un izdari secinājumus. Svētku dienās vajag kaut kur aizbraukt, izklaidēties, izvēdināt galvu. Zāļu vakarā romantika un sajūta, ka brīnumi mēdz notikt.

ŪDENSVĪRS

"Ja problēmu var atrisināt, nevajag par to uztraukties. Ja problēma ir neatrisināma, uztraukties par to ir bezjēdzīgi," tā esot teicis Dalailama. Pie šī principa arī pieturies. Darbus, kas bremzējas, un jautājumus, kas nekust no vietas, atliec uz vēlāku laiku. Savukārt idejas par peļņu vai biznesu pieraksti. Jāņos dodies uz zaļumballi, brīvdabas izrādi vai koncertu. Vajag izklaidēties, smelties pozitīvas emocijas un baudīt meiju, vainagu un jāņuzāļu smaržu. Iespējams, daudzo apmeklētāju vidū tavs skats sastapsies ar citu un uzšķilsies simpātiju dzirkstelīte.

ZIVIS

Strādāt gribas... tieši – nemaz! Būsi priecīgs par katru pavadīto dienu, kas ved tuvāk svētku laikam. Darbā vai biznesā neko papildus neuzņemies. Ja arī ir sajūta, ka ar visu tiksi galā, entuziasms noplaks, tāpēc svarīgās lietas atstāj uz nākamo nedēļu. Zāļu vakarā klāj baltu galdautu, cep pīrāgus, brūvē miestiņu un aicini kopā savējos. Vai arī pats dodies pie radiem vai draugiem. Tikšanās ar tuviem cilvēkiem dos daudz pozitīvu emociju. Rīko sadziedāšanos, aplīgo viesus vai kaimiņus – lai Jāņi ir tādi īsti, no sirds. Atlikušajās brīvdienās dažādi mājas darbi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu