Cēsu Audzināšanas iestādē viesosies mūziķis Ozols

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ozols
Ozols Foto: Juris Lisovs/TVNET

Šodien, 21. jūnijā, plkst.11.30 Cēsu Audzināšanas iestādē nepilngadīgajiem notiks ikgadējā Valsts probācijas dienesta (VPD) akcija "Cilvēks cilvēkam", kurā ar jauniešiem tiksies viens no Latvijas urbānās mūzikas žanra spilgtākajiem māksliniekiem Ģirts Rozenāls jeb Ozols.

VPD akcija "Cilvēks cilvēkam" iestādē tiek rīkota divreiz gadā un akcijas norisē tiek iekļautas dažādas iesaistošas aktivitātes, kurās piedalās, jaunieši, VPD darbinieki, Ieslodzījumu vietu pārvaldes darbinieki un brīvprātīgie. Lai veicinātu jauniešu virzību uz savu mērķu sasniegšanu, akcijas laikā jauniešiem ir iespēja iepazīt dažādas nodarbošanās jomas, profesijas un vaļaspriekus. Katrā akcijā ar tām jauniešus iepazīstina kāds cits attiecīgās jomas profesionālis.

Ozols stāsta, ka jau pirms vairākiem gadiem šajā akcijā viņš ir apmeklējis jauniešus. Tolaik viņiem bijusi iespēja sarīkot radošu meistardarbnīcu, kurā apguva sietspiedes apdrukas tehniku un kopā apdrukāja t-kreklus ar jauniešu radītu attēlu. Šoreiz pie puišiem viņš dosies ar mūziku. "Esmu pārliecināts, ka mums izdosies kopā pamēģināt salikt rīmes un "bītus". Protams, runāsim par izvēlēm, ko dzīve mums liek izdarīt uz katra soļa. Kā neapmaldīties vilinājumos, saglabāt vēsu prātu un savu enerģiju virzīt mērķu uzstādīšanai un to sasniegšanai," skaidro Ozols.

Akcijas mērķis ir uzrunāt un iedvesmot jauniešus pozitīvām pārmaiņām, palīdzot uzlabot viņu savstarpējās komunikācijas un sadarbības prasmes, kā arī vienkārši, radīt pozitīvas emocijas esot kopā un produktīvi pavadot laiku. Katru gadu akcijas laikā spilgtas un jauniešiem interesantas personības jauniešus iepazīstina ar savu profesiju, hobijiem, dzīves gaitām, un ar savām labajām un kļūdainajām izvēlēm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu