Hersonā uzspridzināts kolaborants

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ukraina. Attēls ilustratīvs
Ukraina. Attēls ilustratīvs Foto: ROMAN PILIPEY

Krievijas okupētajā Ukrainas dienvidu pilsētā Hersonā piektdien sprādzienā nogalināts kolaborants Dmitro Savlučenko, kas vadīja okupantu izveidotās administrācijas ģimenes, jaunatnes un sporta lietu departamentu, paziņojis Ukrainas izveidotās Hersonas apgabala administrācijas vadītāja padomnieks Serhijs Hlaņs.

"Mūsu partizāniem ir vēl viena uzvara - nogalināts Hersonas okupācijas administrācijas "ģimenes, jaunatnes un sporta lietu departamenta" vadītājs Dmitro Savlučenko," sociālajā tīklā "Facebook" ierakstījis Hlaņs.

"Prokrieviskais aktīvists un kolaborants no rīta tika uzspridzināts automobilī vienā no Hersonas pagalmiem. Tā būs ar katru nodevēju," viņš piebildis.

Mediji vēsta, ka sprāgstierīce bijusi ievietota Savlučenko automašīnā. Nav ziņu, ka sprādzienā vēl kāds būtu cietis.

Krievijā avarējot militārajai transportlidmašīnai, četri bojāgājušie

Krievijā piektdien notikusi militārās transportlidmašīnas avārija, kurā gājuši bojā četri un ievainoti pieci cilvēki, paziņoja amatpersonas.

Pēc Krievijas Aizsardzības ministrijas sniegtās informācijas, mācību lidojuma laikā lidmašīnai "Il-76" sabojājies dzinējs, tāpēc apkalpe nolēmusi veikt avārijas nolaišanos.

Lidmašīna, kas nav vedusi kravu, nolaidusies laukā Rjazaņas pilsētas nomalē. Saskaroties ar zemi, lidmašīna daļēji sadalījusies.

Rjazaņas apgabala administrācija pavēstīja, ka gājuši bojā četri cilvēki, bet vēl pieci ar dažāda smaguma ievainojumiem nogādāti Rjazaņas medicīnas iestādēs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu