Kurām zvaigznēm šonedēļ īpaši laimēsies?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 27. jūnija līdz 3. jūlijam. 

AUNS

Mundrs un enerģijas pilns Auns sāks jauno nedēļu. Plāni gan var izrādīties lielāki nekā iespējas tos realizēt, tāpēc uzmanīgi jāparēķina. Skaitļi valda pār pasauli? Gan jā, gan nē. Noteikti ir vērts runāt par algas pielikumu vai taisnīgāku ienākumu sadali, bet katru santīmu skaitīt nav vērts. Ja esi pelnījis un nopelnījis, tad palutini sevi – atjauno garderobi, iegādājies aksesuārus vai rotas. Spogulis rādīs tīkamu ainu, un par piekrišanas trūkumu nebūs jāsūdzas. Nedēļas nogalē dodies piknikā ar draugiem un tuviem cilvēkiem.

VĒRSIS

Sapņainām acīm Vērsis skatīsies tālumā un strādāšana nebūs prātā. Iespējams, aizvadītās svētku dienas ievibrējušas kādu romantisku stīgu un tagad grūti ieiet ikdienas darbu ritmā. Nedēļas gaitā enerģija atgriezīsies un tu daudz paveiksi. Tikai turi grožus stingri rokās un paļaujies pats uz sevi, jo teiciens, ka „solīts makā nekrīt”, joprojām aktuāls. Jābūt uzmanīgam naudas lietās – neaizdod un neaizņemies, jo var rasties neveiklas situācijas. Attiecībā uz peļņu jābūt modram. Nepalaid garām iespēju nopelnīt vairāk. Brīvdienās romantiskas noskaņas.

DVĪŅI

Iedvesmas laiks. Garās brīvdienas devušas jaunas domas, jaunas idejas, kuras uzreiz steigsi izklāstīt kolēģiem vai darījumu partneriem. Būs atbalsts, un tu saņemsi atzinīgus vārdus, kas tik ļoti silda dvēseli. Jāķeras pie jauniem projektiem ar pilnu jaudu. Taču ir atvaļinājumu laiks... Ja tev arī pienākas vaļošanās, tad vislabākais būtu doties nelielā ceļojumā ar piesātinātu kultūras programmu un mazliet bohēmiskiem vakariem, kas sirdī atmodina siltas jūtas. Tāpat arī labs laiks arī dažādu festivālu un brīvdabas pasākumu apmeklējumiem.

VĒZIS

Tev tīk noteikta kārtība, kad zini – no rīta saule lec, vakarā riet, kad notikumi prognozējami un viss notiek saskaņā ar plānu un tradīcijām. Iespējams, šajā nedēļā kādi cilvēki vai notikumi izjauks ierasto ritmu. Bet tāda reiz nu ir dzīve! Laiks ritēs nemierīgi, var mainīties apstākļi, norunas un domas. Pēc saspringtām darba dienām noteikti atrodi laiku atpūtai – izej sabiedrībā, apmeklē pasākumus, festivālus. Radošas aktivitātes iedvesmos un dos iespēju iepazīt interesantus cilvēkus. Kāda tikšanās liks gremdēties romantiskos sapņos.

LAUVA

Jaunu iespēju nedēļa. Radīsies labas idejas, kā arī potenciālie sadarbības partneri. Tev patīk rīkoties ar vērienu – tā, lai visi redz un pamana, taču šoreiz steiga vai pārspīlēts optimisms būtu nevietā. Visu rūpīgi izvērtē un neko nesasteidz: pārbaudi, pārliecinies, izskaitļo. Šis periods vairāk piemērots sagatavošanās darbiem. Turklāt naudas lietās un ar līgumiem un dokumentiem jābūt ļoti uzmanīgam. Vislabākā atpūta būs došanās ceļojumā – atpūsties siltās zemēs pie siltām jūrām. Taču pikniks dārzā vai tikšanās ar draugiem klubā arī derēs.

JAUNAVA

Tu dažkārt proti tā pateikt... tā pateikt...akurāt kā naglai uz galvas – tieši un precīzi. Ne visiem tas patīk un cilvēki ir dažādi. Ja velti kādam kritiskus vārdus, skaties kāda ir reakcija. Varbūt jāpieklusina balss vai jāmaina tonis, jo mierīgā gaisotnē jautājumi risinās raitāk. Brīvajā laikā aizbrauc pie dabas vai siltos vakaros vienkārši paklejo pa pilsētu. Tādējādi atkal smelsies enerģiju. Svarīga privātā dzīve un attiecības ar otro pusīti. Izrunājies par to, kas šobrīd svarīgs, un nestrīdies par sīkumiem.

SVARI

Kamēr citi priecājas par vasariņu, tev darba pilnas rokas. Šī nedēļa piemērota jauniem izaicinājumiem profesionālajā jomā. Vari attīstīt biznesu vai pieteikties augstākam amatam. Turklāt dzīve var piespēlēt negaidītas situācijas un iespējas. Atceries, ka šajā pasaulē nekas nenotiek nejauši. Nekautrējies apspriest naudas jautājumus un sargies no pēkšņiem, spontāniem tēriņiem. Pārmaiņas vai jaunas vēsmas var ienākt sirdslietu jomā. Nepieņem sasteigtus lēmumus, ja sirds tev teic ko vienu, bet prāts ko citu.

SKORPIONS

Līderis nepiespiež, līderis iedvesmo un ved aiz sevis citus – tieši šāds princips nodrošinās panākumus. Neatkarīgi no tā kāds ir tavs amata statuss, pratīsi pārliecināt un virzīties uz mērķi. Šajā nedēļā sekmēsies lietišķas darīšanas. Savukārt ar finansēm rīkojies uzmanīgi – neļaujies atlaižu vilinājumam un sargies no nepārdomātiem pirkumiem. Īpaši riski iztērēties par saimniecības vajadzībām. Nedēļas nogalē labprāt darbosies mājās, taču arī izkustēties vajadzētu. Ja ne pārgājienā vai izbraucienā ar divriteni, tad vismaz garākā pastaigā ar soļu skaitītāju.

STRĒLNIEKS

Pēc svētku brīvdienām Strēlnieks ir mundrs un darbīgs, strādā pats un vēl pamanās izrīkot citus. Jaunā nedēļa solās būt aktīva, taču jāsargās no konfliktsituācijām un pārliekas enerģijas tērēšanas tur, kur nav atdeves. Ar vējdzirnavām necīnies, diez vai uzvarēsi! Brīvajā laikā darbus liec malā un velti vairāk laika sev, sabiedriskām aktivitātēm un mīļotajam cilvēkam. Iespējama interese par garīgām un filozofiskām, un ir labs laiks visdažādākajiem izziņas procesiem – lasi, meklē interesējošās tēmas tīmeklī, interesējies, kur varētu būt kādi kursi.

MEŽĀZIS

Garajās svētku brīvdienās bija iespēja atpūsties un izvēdināt galvu, un tagad Mežāzis atkal ir gatavs jauniem sasniegumiem. Tev patīk turēties pie pārbaudītām vērtībām, taču vajadzētu nedaudz elastības. Dzīve traucas uz priekšu, tehnoloģijas attīstās un nepieciešamas jaunas iemaņas. „Nav kauns nezināt, bet gan negribēt zināt,” esot teicis sengrieķu filozofs Sokrats. Brīvdienās izbaudi vasaru. Kaut arī mājās atbildīgi pienākumi un saimniecības darbi, pārāk ar tiem apkrauties nevajadzētu. Daudz auglīgāka būs pievēršanās attiecību tēmai un tikšanās ar draugiem.

ŪDENSVĪRS

Daudz domu domājamas. Par dzīves jēgu, par pasaules lietu kārtību un nākotnes mērķiem. Sakāmvārds vēsta: „Domā vakarā, dari rītā.” Pārlieks apcerīgums var noskaņot uz pesimistiskas stīgas, bet pa to laiku jau cik darbu tu būtu paveicis! Vari lūkoties pēc jauniem izaicinājumiem un paplašināt spēles laukumu. Viegli veidosies lietišķie kontakti un sarunas ar potenciāliem partneriem būs auglīgas. Savu tiesu uzmanības prasīs mājas pienākumi, tāpēc precīzi jāplāno laiks. Brīvdienas pavadi kopā ar savējiem, sarīko dārza svētkus, uzklāj pusdienu galdu radiem un draugiem.

ZIVIS

Grūti ieiet darba ritmā pēc tik daudz brīvdienām. Labprātāk apspriedīsi ar kolēģiem Jāņu svinēšanu, uzklausīsi draugu sirdslietu stāstus un malkosi kafiju vai tēju, laiski prātojot, pie kura darba ķerties vispirms. Svarīgi neļaut vaļu emocijām un to iespaidā nepieņemt lēmumus. Ja dodama svarīga atbilde, mierīgi visu apdomā, kā arī paļaujies uz iekšējām sajūtām, tās palīdzēs pašam, un tu spēsi dot noderīgus padomus arī citiem. Neiesaisties svešos strīdos, ja tevi neviens nelūdz par šķīrēju. Brīvdienās prieku sagādās izbraucieni – ar ģimeni vai tuviem draugiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu