VUGD saņēmis 22 izsaukumus par vētras radītajiem postījumiem

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ivars Soikāns/LETA

Aizvadītajā diennaktī saistībā ar vēja un negaisa radītajiem postījumiem Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests saņēmis 22 izsaukumus.

Rīgas reģionā saņemti 11 izsaukumi, Vidzemes reģionā septiņi izsaukumi, Zemgales reģionā trīs izsaukumi, bet Latgalē viens. Teju visos gadījumos palīdzība bija nepieciešama, lai sazāģētu uz ceļa braucamās daļas nolūzušus kokus.

Vakar plkst.13.32 saņemts izsaukums Rīgā, Kvēles ielā, kur piecstāvu dzīvojamā mājā bija jūtams sadūmojums. Notikuma vietā konstatēts, ka ceturtā stāva dzīvoklī deg bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens. Ugunsdzēsēji no piedūmotajām telpām izglāba vienu cilvēku, kuru nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķiem.

TVNET jau vēstīja, ka vakar paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks bija izcēlies Ozolniekos, Skolas ielā, kur dega transporta nozares noliktavas un apkopes ēka 1598 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēks tika pilnībā likvidēts plkst.22.12.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, sausā zāle, elektrības vadi, elektrolīnijas balsts, koks, sodrēji ēkas dūmvadā, divas vieglās automašīnas un divos gadījumos dega bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 77 izsaukumus - 14 uz ugunsgrēku dzēšanu, 45 uz glābšanas darbiem, bet 18 izsaukumi bija maldinājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu