Izsolē izlikta unikāla Chevrolet Corvette ar universāļa virsbūvi

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Chevrolet Corvette Sportwagon
Chevrolet Corvette Sportwagon Foto: Bring a trailer

Pārdošanā nonācis Chevrolet Corvette universālis ar noņemamu jumtu un 700 zirgspēku dzinēju zem izvirzītā motorpārsega.

Izsoļu nams Bring a Trailer rīko izsoli, kurā gatavojas pārdot neparastu 1968. gada Chevrolet Corvette. Sākotnēji modelis bija klasisks rodsters ar atvērtu jumtu. Tomēr laika gaitā sporta auto tika pārveidots par trīsdurvju universāli ar noņemamu jumtu. Turklāt automašīnai ir jauns iespaidīga izmēra un veiktspējas dzinējs. 

Pēc vārdā nenosauktas rokgrupas bundzinieka pasūtījuma automašīna tika pārvērsta par universāli koncerttehnikas pārvadāšanai.

Papildus palielinātajam bagāžas nodalījumam sporta automašīna saņēma spārnu pagarinājumus un pielāgotu pārsegu. Turklāt inženieri pārvietoja galvenos lukturus zem priekšējā bampera, bet izplūdes caurules tagad atrodas gar automašīnas sāniem.

2012. gadā Corvette tika veikti kārtējie uzlabojumi, kuru laikā sporta auto tika aprīkots ar 9,4 litru dzinēju no GM Performance Parts, kura atdeve ir aptuveni 700 zirgspēki. Kopā ar agregātu darbojas piecu ātrumu manuālā pārnesumkārba. Šobrīd par unikālo universāli ar noņemamu jumtu kāds vairāksolītājs piedāvā 15 968 dolārus.

Chevrolet Corvette Sportwagon
Chevrolet Corvette Sportwagon Foto: Bring a trailer
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu