Turpmāk izvēlēšos tikai no ģimenēm ar bērniem "drošas" viesnīcas - ar ļodzīgām kāpnēm, virs piepīpētiem bāriem, ar istabiņas grīdā ieskrūvētu striptīzdejotājas stieni, netālu no narkomānu iecienītiem kapiem. Šādu lēmumu pieņēmu pēc SPA viesnīcas baseinā piedzīvotā, precīzāk, peldes, visticamāk, bērna piekakātā burbuļvannā. Jā, un viesnīca nebija no lētā gala.

Vasara Pērnavā nozīmē: saule, jūra, vējš, promenāde, vecpilsētas miniatūrās ieliņas, dizaina bodītes un antikvariāti ar vecām platēm, skatu kartītēm un grāmatu smārdu, krodziņi ar oglēs ceptām reņģītēm un putojošu ledusaukstu alu, modernās mākslas muzejs un tīrs garīgums 18. gadsimta luterāņu baznīcas mūros. Vārdu sakot, saldā dzīve, baudu jūra! Kūrorts Pērnava ir kopš 19.gadsimta, bet pēdējās desmitgadēs pilsēta pazīstama ar plašu SPA - saunu, pirtu, masāžu un visādu ūdens atrakciju piedāvājumu. Kauns un negods, neesmu tur vēl bijusi. Domāts, darīts - pāris brīvdienas pavadīšu, laiskojoties kūrortā.

Zināju taču, ka viesnīcām ar "īpaši labvēlīgu vidi ģimenēm ar bērniem" jāmet līkums, bet nē, atlaide un smukais viesnīcas skats iemidzināja modrību. Nobukoju numuriņu SPA viesnīcā, tomēr pilnīgi naiva nebiju - pārliecinājos, ka īpašu atrakciju bērniem tajā nav.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X