Kas rakstīts zvaigznēs? Nedēļas horoskops no 4. līdz 10. jūlijam

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Nedēļas horoskops no 4. līdz 10. jūlijam.

AUNS

Kāpēc jāstrādā tad, kad citi sauļojas? Auns nebūs ar dzīvi īpaši apmierināts un gribēs villoties, kritizēt un visvisādi izpausties. Miers baro nemiers posta – centies apvaldīt straujo dabu, jo vēlāk pašam būs žēl, ka esi kādu apbižojis vai saraudinājis. Patiesībā vajadzētu orientēties uz jauniem sasniegumiem darbā vai biznesā. Bet, ja atvaļinājums – tad brauc uz kūrortu, vai arī brīvdienās uz viesu namu, kas piedāvā aktīvās atpūtas iespējas. Izbrauciena laikā iespējamas simpātijas, kāds satiks savu īsto sirdsāķīti.

VĒRSIS

Gribas kaut ko mainīt dzīvē un darbā. Vērsim gan tīk stabilitāte un prognozējamība, taču var pārņemt sajūta, ka iestājusies bezgalīga rutīna un kaut kas jādara, lai tiktu no tās ārā. Ideālajā variantā – dodies atvaļinājumā skatīt tālas, eksotiskas zemes. Ja ne, tad pārskati darba sludinājumus vai biznesa variantus. Noderēs jaunas zināšanas – piesakies tiešsaistes kursos, noklausies kādu semināru. Nedēļas nogalē vēlamas sportiskas aktivitātes, arī ballīte ar dejām sagādās prieku. Kādam pasākumā iespējama romantiska iepazīšanās.

DVĪŅI

Pozitīvs noskaņojums. Smaidīsi, bārstīsi asprātības un ar savu mūžīgā dzinēja dzirkstīti aizrausi kolēģus, draugus mājiniekus. Būsi mīļi gaidīts pasākumos, prezentācijās un ballītēs. Kas gan būtu vasara bez dažādām aizraujošām aktivitātēm? Darbā vai biznesā radošas idejas, kas gūs piekrišanu. Ja gatavojies jauniem projektiem, tad izvērtē, ar ko kopā tajos darbosies. Var nākties saskarties ar kašķubuntēm vai intrigotājiem. Katru vārdu saki apdomīgi un pārbaudi informāciju detalizēti. Un atceries, ka jārunā par samaksu.

VĒZIS

Vasara ir Vēža laiks – tad var baudīt dabas krāšņumu, redzēt kā raža briest un smelties pozitīvas sajūtas. Patlaban ir tava zvaigžņu stunda. Mācēsi sevi pasniegt, norunāt, noorganizēt un visi teiks: „Viens gudrs un strādīgs cilvēks!” Novērtējums jebkuram ir tīkams, bet mēģini gūt sev arī kādu labumu. Ar īstajā brīdī satiktiem cilvēkiem izdosies ilgtermiņa sadarbība. Vienīgi jāuzmanās no strīdiem, kas var rasties darba procesā. Liec lietā savas diplomāta spējas. Nedēļas nogalē ģimeniski pasākumi.

LAUVA

Kurš te ir pats galvenais un visgudrākais? Protams, Lauva! Dzirdēsi atzinīgus vārdus par savu veikumu darbā vai biznesā un tas liks lepnumā izsliet galvu. Ja kādā brīdī rodas neprognozējamas situācijas, saglabā mieru. Soli pa solim svarīgos jautājumus atrisināsi. Kur netiksi galā ar loģiku, tur palīdzēs intuīcija. Brīvajā laikā par darbu nedomā, bet velti laiku attiecību tēmai. Sirdī siltas, vasarīgas emocijas, dvēsele dzied un ir tik jauki baudīt dzīvi un mīlestību. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās.

JAUNAVA

Perfektajai Jaunavai īsts izturības pārbaudījums, jo darbā negaidīti pavērsieni un jauni pienākumi. Tā pēkšņi un uzreiz. Kādam jāapgūst jaunas iemaņas, kādam jāaizvieto kolēģi, kas atvaļinājumā. Tas var „izsist no sliedēm” un radīt stresu, jo pats savus darbus jau kārtīgi būsi saplānojis. Mājās arī dažādi pienākumi – vairāk nekā citkārt. Taču savā saimniecībā rosīties tev patīk, un visu darīsi ar prieku. Iespējams, pieteiksies arī talcinieki, un tad jau sanāk lustīgs pasākums. Pēc darbiem jautrs pikniks.

SVARI

Profesionālajā jomā pārmaiņu laiks. Iespējami jauni izaicinājumi, un tas nozīmē, ka ļoti jākoncentrējas uz pienākumiem, visu laiku jābūt modram un formā. Intuīcija un spēja precīzi uztvert cilvēku noskaņojumu ļaus labi orientēties visdažādākajās situācijās. Ja kārtojamas darīšanas iestādēs vai bankās, tad kārtīgi jāsagatavojas, jo sarunas neritēs gludi. Nedēļas nogalē atpūties tā, kā sirds kāro. Kādam labpatiks sakārtot mājas saimniecību un parūpēties par ziemas krājumiem, kādam doties sabiedrībā un piedzīvojumos.

SKORPIONS

Profesionālajās lietās liela mērķtiecība – ko vēlēsies, to arī sasniegsi. Iespējams, ar Sīzifa darbu, veļot akmeni pret kalnu, un ar strīdiem, bet rezultāts būs. Ar ienākumiem arī būsi apmierināts un pēc labi padarīta darba vari sevi palutināt ar pirkumiem, ka priecē. Tāpat arī sekmīgs laiks mājsaimniecības preču iegādei. Kādam var aktualizēties izglītības tēma - jābūt gatavam apgūt jaunas zināšanas. Tiešsaistē ir pieejami labi kursi un semināri. Nedēļas nogalē dodies dabā, baudi dzīvi un vasaras vakaru romantiku.

STRĒLNIEKS

Šī nedēļa uz pozitīvas nots. Uz jebkuru dzīves situāciju vai problēmu lūkosies ar optimismu un ātri atradīsi risinājumus. Palīdzēsi citiem, dažkārt aizmirstot par savām interesēm. Atceries, ka pārāk labam būt nav labi, jo cilvēki var mēģināt to izmantot. Taču tev pašam jādara savi darbi. Ir lielisks laiks ienākumu palielināšanai, radīsies jaunas idejas, satiksi sadarbībā ieinteresētus cilvēkus. Nedēļas nogalē saimnieciski pasākumi – kāds skaļi dungodams pļaus piemājas mauriņu, kāds gatavos ievārījumu ziemai. Jāpievēršas arī attiecību tēmai.

MEŽĀZIS

Vajag vairāk dzīves viegluma. Tu esi nopietns cilvēks, bet atceries, ka smaids atver ceļu uz cilvēku sirdīm un saskarsmi dara tīkamāku. Ja atļausies pajokot un no sirds pasmieties, tava autoritāte nekādi necietīs. Darbā strādāsi ar atdevi, jo būs skaidrs, kādi bonusi vēlāk gaidāmi. Brīvdienās saimnieciskā rosība. Kāds dosies mežā, sarūpēt ogas vai sēnes ziemas krājumiem, kāds revidēs drēbju un trauku skapjus. Sirdslietās daudz emociju un simpātiju dzirkstis. Kādam dzīve var sagriezties virpulī kā jautrs, krāsains karuselis.

ŪDENSVĪRS

Lai sasniegtu kāroto rezultātu, būs krietni jānopūlas. „Bez rūdīšanās dzelzs netop tērauds,” vēsta latviešu sakāmvārds, un tu būsi noskaņots grūtības pārvarēt. Rezultāts priecēs: citi, un tu pats sev varēsi uzsist uz pleca un paslavēt. Iespējas izveidot jaunus kontaktus, atrast uzticamus sadarbības partnerus, labi nopelnīt. Brīvo laiku pavadi ar ģimeni, pasāciet kopā ko interesantu, dalieties domās un nākotnes plānos. Ja sirds šobrīd brīva, tad atver to mīlestībai – dzīve var uzdāvāt romantiskus pilnus brīžus.

ZIVIS

Darbā vai biznesā daudz emociju – dzīvosi līdzi gan veiksmēm, gan neveiksmēm, palīdzēsi kolēģiem, uzklausīsi arī viņu privātās rūpes, un saņemsi pateicības vārdus. Atrašanās notikumu epicentrā radīs pozitīvas emocijas, un kā mēdz teikt: „Labais vairo labo.” Ja šķiet, ka atalgojums nav adekvāts, tad par naudu noteikti jārunā, ir iespējas palielināt ienākumus. Savukārt nedēļas nogalē uzmanies no nepārdomātiem tēriņiem – var gribēties sev nopirkt ko skaistu, palutināt mīļos cilvēkus, tērēties par dažādām izklaidēm. Dari to ar mēru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu