"Jūs esat tik pretīgs!" Kā princis Viljams sargā ģimeni no paparaci fotogrāfa

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP / Scanpix

Sociālajā vidē nonācis video, kurā Kembridžas hercogs, princis Viljams redzams skandalējoties ar paparaci fotogrāfu, kurš bez saskaņošanas centies uzņemt fotogrāfijas ar Kembridžas hercogu bērniem.

Kensingtonas pils oficiālie pārstāvji šo video komentē īsi un konkrēti: "Fotogrāfs neesot respektējis Kembridžas hercogu privāto dzīvi!" Pils pārstāvji uzstājuši, ka šim video ir jāpazūd no sociālās vides, citādi sekošot tiesu darbi. 

Video, kurā redzams, kā princis Viljams bar fotogrāfu, kurš uzņēmis foto laikā, kad viņš ar bērniem uz velosipēdiem braukājis pa ielu netālu no viņiem piederošā īpašuma Sandringemā. Video ticis uzņemts jau 2021. gada sākumā, tomēr soctīklos parādījās tikai šajās dienās. 

Viljams video saniknots saka: “Kā jūs drīkstat tā uzvesties? Tāda ir jūsu izturēšanās pret mums un mūsu bērniem? Kā jūs drīkstat! [..] Es vēlējos pabraukāt ar velosipēdu ar bērniem šajā sestdienā, bet jūs pat nestādījāties mums priekšā. Jūs esat pretīgs! Kā jūs uzdrīkstaties! Jūs lieliski apzināties, ko darāt. Kāpēc jūs vispār šeit esat? [..]  “Paldies, ka sabojājāt mums dienu…"

Video sākotnēji bija publicēts vietnē “Youtube”, no kuras tas šobrīd ir izdzēsts.

Video noskatāms šeit.

Savukārt video autors tikai nosaka, ka neko nav pārkāpis, jo atradies publiskā vidē un braucis pa koplietošanas ceļu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu