Šķirteņi - "Jumpravas" mūziķi sākuši kopdzīvi

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: LETA, TVNET

2021. gadā izmaiņas savā privātajā dzīvē piedzīvoja divi grupas "Jumprava" dalībnieki: gan Aigars Grauba, gan Aigars Krēsla izšķīrās no savām dzīvesbiedrēm. Tāpat arī grupas solists Aigars Grāvers jau četrus gadus ir šķīries un dzīvoja viens. Tomēr tagad visi trīs Aigari lēmuši par labu kopdzīvei... Kā tā?

Tas skan neierasti, bet tieši tā  - visi "metuši savus kauliņus" kopā un tagad dzīvo vienā mājā Raunā, šonedēļ raksta žurnāls "Kas Jauns". 

Oficiāli šī māja pieder Aigaram Graubam, bet šobrīd par mājas saimniekiem sevi sauc katrs no Aigariem. Kā tas noticis, nav vienotas atbildes, bet fakts paliek fakts - visi trīs vīrieši ir vienojušies par kopdzīvi privātmājā, ko dēvē arī par "radošo rezidenci".

"Mēs ar Grāvi pļaujam zāli, Grāvis kūpina gaļu, es cepu maizi. Grauba, kurš te uzturas retāk nekā mēs, šeit pārsvarā atpūšas no Rīgas. Mēs esam čomi. Ilgāk bijuši visi kopā, nekā ikviens bijis ar savām sievām," izdevumā "KJ" par sadzīvi saka Krēsla.

Kā raksta "KJ", Aigara Krēslas trīs gadus ilgās attiecības ar Sandru Paegli izjuka, jo draudzene nebija ar mieru pārvākties uz laukiem, bet Aigara Graubas laulība ar Ingu Šteimani izjukusi, jo abiem bijušas domstarpības Covid-19 vakcinēšanās jautājumos. Lai gan laulība nav oficiāli izšķirta, abi jau vairāk kā gadu dzīvo šķirti. Aigara Grāvera laulība ar Aiju Strazdiņu šķirta jau 2018. gadā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu