Krievijā atrod mirušu jau ceturto ar "Gazprom" saistītu struktūru vadītāju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/SCANPIX

Ļeņingradas apgabalā atrastas Krievijas transporta un loģistikas uzņēmuma “Astra-Šiping” ģenerāldirektora Jurija Voronova mirstīgās atliekas. Voronovs ir jau ceturtā šogad mirusī augstā amatpersona, kas saistīta ar Krievijas valsts gāzes giganta “Gazprom” struktūrām, ziņo Krievijas medijs “Meduza”.

Voronova mirstīgās atliekas atrastas kotedžu ciematā “Morskije terasi”, kas atrodas Ļeņingradas apgabalā, ziņo Krievijas mediji “47News”, “REN TV” un “Baza”.

Voronova līķis ar šautu brūci galvā atrasts baseinā. Blakus līķim atrasta pistole.

Voronova sieva informējusi policiju, ka viņš uz kotedžu ciematu devies 1.jūlijā. Pirms tam viņš daudz esot lietojis alkoholu, jo viņam radies konflikts ar darījumu partneriem, vēsta “47News”.

Tikmēr “REN TV” vēsta, ka Voronova uzņēmums specializējies dažādu “Gazprom” līgumdarbu izpildē. Iepriekšējos divus gadus uzņēmums “Astra-Šiping” noslēdzis ar zaudējumiem.

Voronovs ir ceturtais šogad mirušais cilvēks, kurš iepriekš ieņēmis augstu amatu ar “Gazprom” saistītās struktūrās.

Janvārī un februārī Ļeņingradas apgabalā tika atrasti “Gazprom Invest” augsta līmeņa vadītāja Leonīda Suļmana un “Gazprom” korporatīvās drošības vienotā norēķinu centra vadītāja vietnieka Aleksandra Tjuļakova mirstīgās atliekas.

Savukārt aprīlī Maskavā miris tika atrasts kādreizējais “Gazprombnak” viceprezidents Vladislavs Avajevs. Kopā ar viņu uzietas arī viņa sievas un meitas mirstīgās atliekas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu