Dženifera Lopesa: es domāju, ka jūku prātā. Stāsts par zvaigznes panikas lēkmēm

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters / Scanpix

Daudzas superzvaigznes, arī Dženifera Lopesa, ir saskārušās ar garīgās veselības problēmām, jo diemžēl ne visi iztur slavas slogu un nežēlīgo koncertturnejas grafiku.

Popmūzikas karaliene JLo nesen savā informācijas vietnē On the JLo atklāti runā par savu garīgo veselību, panikas lēkmēm, kas burtiski reiz paralizēja dīvu.

"Manā dzīvē bija periods, kad gulēju trīs līdz piecas stundas dienā. Es pavadīju dienu un nakti filmēšanas laukumā un brīvdienās rīkoju ballītes," komentē Lopesa. "Man bija apmēram 20, kad es domāju, ka esmu neuzvarama. Līdz kādu dienu es piedzīvoju briesmīgu stresu, kas mani pārņēma, un sākās panikas lēkmes. Stress un miega trūkums mani burtiski paralizēja."

Dženifera stāsta, ka panikas lēkmes brīdī viņa bija burtiski sastingusi un sev apkārt neko neredzēja.

"Tagad es zinu, ka tā bija "izdegšanas" izraisīta panikas lēkme, bet toreiz es pat nezināju, ka tādas pastāv. Man palīdzēja miesassargs, aizveda pie ārsta. Es biju tik nobijusies, ka domāju, ka sajukšu prātā vai nomiršu," pārdzīvotajā dalās Lopesa. 

Dženifera stāsta, ka ārsts viņai teicis: “Nē, jūs neesat traka, jums vajag tikai atpūtu un pirmkārt labu miegu. Guliet vismaz 7-9 stundas dienā, atsakieties no kofeīna, uzraugiet fizisko aktivitāšu apjomu."

Dženifera piebilda: “Pēc šī stāsta es sapratu, cik nopietnas var būt ķermeņa izsīkuma sekas. No šī brīža sākās mans ceļš uz veselīgu dzīvesveidu!"

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu