Nedēļas nogalē Ventspilī notiks motobraucēju saiets "Kurland Bike Meet 2022"

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

No 15.jūlija līdz 17.jūlijam Ventspilī norisināsies "Kurland Bike Meet 2022", kas ir viens no lielākajiem Baltijas valstu motodzīves pasākumiem, informēja Ventspils kultūras centra sabiedrisko attiecību speciāliste Evija Lapiņa.

Tradicionālā motobraucēju salidojuma laikā ikviens interesents varēs iepazīt moto pasaules jaunumus, dzīvesstilu un ceļojumu iespējas.

Piektdien, 15.jūlijā, Ventspils Piejūras kempingā sāksies motobraucēju ierašanās, kurā plāno piedalīties vairāk nekā 2000 motociklu īpašnieku no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Vācijas, Skandināvijas, Polijas un citām valstīm.

No plkst.19 sāksies koncerts, kurā muzicēs latviešu grupa "Eazy Riders", kā arī līdz pat pusnaktij pasākuma apmeklētājus priecēs dīdžejs Boom.

Sestdien, 16.jūlijā, plkst.13 sāksies parādes brauciens, kurš sāksies no Vasarnīcu ielas, tālāk virzoties pa Lielo prospektu, Rūpniecības ielu, pāri Apvedtiltam uz Fabrikas ielu, Kustes dambi, Embūtes ielu, pa Celtnieku, Talsu un Lidotāju ielām izbraucot pilsētas labo krastu. Atpakaļceļā brauciens vedīs pāri Ventas tiltam, tālāk virzoties pa Sarkanmuižas dambi, Lauku un Kuldīgas ielām, līdz pat Jūras ielai un noslēgsies Ostas ielā.

No plkst.13.30 krastmalā pie Vecā Spīķera būs grupas "Moonshakers" koncerts. Roka hitu pavadībā motobraucēji varēs demonstrēt savus dzelzs rumakus, kā arī interesentus iepazīstināt ar moto pasaules aktualitātēm.

"Kurland Bike Meet" laikā no plkst.12 līdz 17 Ventspils Piejūras kempingā būs iespēja vērot un just līdzi pludmales volejbola turnīram "Hermeja".

Savukārt vakara koncertprogrammā no plkst.17 Piejūras kempingā par īpašu pasākuma noskaņu parūpēsies grupas "Atis Ieviņš & Co", "Moonshakers" un dīdžejs Boom. Būs dažādi konkursi un jautras izdarības, "Frīdis@Co" karaoke, uzkodas un atspirdzinoši dzērieni, sola pasākuma rīkotāji.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu