Māmiņa, kura mastītu izārstējusi, barojot vīru ar krūti, krīt TikTok nežēlastībā (2)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: TikTok

Kāda māmiņa vietnē TikTok dalījās ar informāciju par to, kā viņa izārstēja savu sāpīgo krūts iekaisumu, un nu viņa kļuvusi par TikTok troļļu mērķi. Kādas ir tavas domas par to?

Kad Dženifera (@jenniferandtoni) “atzinās”, ka barojusi savu vīru ar krūti, lai likvidētu piena sastrēgumu krūts kanālos jeb mastītu, viņa ieguva 20 miljonus skatījumu!

Video sieviete stāsta par mastīta pazīmēm un to, kā saņēmusies uz šo soli, ko citkārt nekad nebūtu pat iedomājusies. "Nekas, ko man ieteica citi, nestrādāja - nedz masāža, nedz karsti dvieļi. Arī Adelīna (zīdainis) nespēja šo sabiezējumu izzīst. Manā krūtī bija sāpīgs rieksta lieluma samezglojums. Man bija arī drudzis, viss bija ļoti slikti. Un tad es google atradu rakstu ar ieteikumu likt partnerim stiprāk zīst krūtsgalu. Es nekad to nedarītu un pat nepiekristu, ja viņš man to lūgtu. Nekad! Divas dienas es pavadīju kā agonijā - man bija slikti un bērns raudāja, jo nevarēja kārtīgi paēst. Tad es aizgāju pie vīra un lūdzu palīdzību, uz ko viņš atbildēja - tevis dēļ es to darīšu. Un tas nostrādāja, patiešām..."

@jenniferandtoni It worked 😳 #breastfeedingthoughts #ShareTheMagic #marriedlife #couples #marriagelife #marriedwithkids #storytime #motherhoodishard #momconfessions ♬ original sound - Jennifer and Toni

Toties pēc tam Dženifera krita nežēlastībā no neskaitāmiem TikTok lietotājiem, kuri šādu metodi nodēvēja ne vien par pretīgu, bet arī izvirtību, par ko nevajadzētu runāt sociālajos medijos. 

Ņemot vērā to, cik reizēm grūta un mulsinoša var būt bērna zīdīšana, ir grūti saprast, kā viena sieviete var ienīst otru, ja viņa dara visu, lai tikai pabarotu izsalkušu bērnu. Bet tieši ar to Dženifera saskārās, kad viņa atklāti pastāstīja, kā izārstēja sāpīgu mastītu.

Mastīts ir krūšu audu iekaisums, dažkārt infekcija. Galvenais mastīta cēlonis parasti ir mātes piens, kas sastrēdzis krūts kanālos.

Mastīta pazīmes var parādīties pēkšņi:

  • Krūšu jutīgums un karstums;
  • Krūšu pietūkums;
  • Krūšu audu sabiezējums vai konkrēts mezgls;
  • Sāpes vai dedzinoša sajūta zīdīšanas laikā;
  • Ādas apsārtums, bieži ķīļveida raksts;
  • Slikta pašsajūta
  • Drudzis.

Ņemot vērā to, cik nopietns var būt mastīts un ka tas var būt arī nāvējošs, ja to neārstē, Dženifera, daloties ar šiem padomiem, iespējams, var glābt dzīvības.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu