FOTO ⟩ Ielūkojies "Positivus 2022" dizaina tirdziņā!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Juris Lisovs/TVNET

"Positivus" tirdziņš ir daļa no festivāla apmeklētāju pieredzes un gadu gaitā ir kļuvusi par neatņemamu tās sastāvdaļu un vienu no gaidītākajiem notikumiem. Arī šogad koncertu starplaikos, nesteidzīgi klīstot gar raibajiem un košajiem stendiem bija iespēja novērtēt un iegādāties oriģinālus un kvalitatīvus dizaineru darbus. 

 Foto: "Positivus 2022" dizaina tirdziņš.

Foto: Juris Lisovs/TVNET
Foto: Juris Lisovs/TVNET

Festivālā divu dienu garumā būs baudāma nebijusi un krāšņa mūzikas programma, kino klasika un aizraujošas aktivitātes koncertu starplaikos.

Šī gada "Positivus" festivāla galvenie mākslinieki būs "A$AP Rocky", "Megan Thee Stallion" un "Jamie xx".

Tāpat festivāla programmu papildinās "Caribou", "Black Midi", "SoFaygo", "Black Country", "New Road", Bas, pašmāju mākslinieki ansis, "Citi zēni", Arturs Skutelis, rolands če, "Sudden Lights", Būū, Edavārdi, Prusax, "Sigma", Elizabete Gaile, Viņa, "Muud", Ods, "Zeļģis", "Nova koma", $ourJ un daudzi citi.

Kā ierasts, rūpējoties par plašāku mākslas veidu piedāvājumu festivālā, arī šogad sadarbībā ar kinoteātri "Kino Bize" festivāla apmeklētājiem būs iespēja atgūties no dzīvajiem koncertiem. Astoņos filmu seansos divu dienu garumā tiks izrādīts gan jaunākais pašmāju kino, gan aktuālas ārzemju filmas, gan kulta klasika. Seansus papildinās vietējo kino veidotāju viesošanās un sarunas ar skatītājiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu