Video ⟩ „Positivus” telšu pilsētiņā policijas suņi atrod narkotikas (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Jau pirmajās festivāla stundās Valsts policijas suņi kopā ar kinologiem atraduši gan augu izcelsmes, gan pulverveida, iespējams, apreibinošas vielas, vēsta LTV „Panorāma”.

Pie ieejas festivāla teritorijā suņi nav devuši signālu par iespējamām apreibinošām vielām, tāpēc policija dodas narkotiku zelta āderes virzienā – uz telšu pilsētiņu. Ejot garām kādai ārzemnieku kompānijai, policijas suns Darvins maina savu uzvedību, no kā var secināt, ka šie cilvēki jāpārmeklē.

Kādā teltī policija atrod zeķi, kurā ir augu izcelsmes vielas. Tāpat tiek atrasta arī pulverveidīga viela. Tagad atliek vien sagaidīt telts īpašnieku, bet viņš var arī pie telts vairs neatgriezties.

“Ir bijis tā, ka telts viena tā arī paliek telšu pilsētiņā, kurā kaut kas tomēr atrasts. Jo cilvēku ir daudz un informāciju viens otram tāpat nodod, ka policija strādā tieši uz viņu telti,” stāsta policists Gints Vuškāns.

Pirmajā festivāla dienā tika sākti 17 administratīvā pārkāpuma procesi par iespējamu apreibinošu vielu glabāšanu vai lietošanu un vēl trīs kriminālprocesi par iespējamu vielu glabāšanu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu