Hosams Abu Meri: arī es lietoju sejas krēmus un esmu domājis par injekcijām

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Ķermeņa novecošanās ir dabisks process un par to nav vērts pārāk uztraukties, uzskata gastroenterologs un bijušais politiķis Hosams Abu Meri.

 

Kā atzīst dakteris raidījumā "Kad viņas satiekas" (STV Pirmā), tagad arī pats sev viņš ir pamanījis gan sirmus matus, gan citas ar briedumu saistītas pazīmes. "Es arī pamanu sev sirmus deniņus vai sejas ādu, kas vietām sāk nokarāties," raidījumā atklāti atzīst ārsts. Hosams arī neslēpj, ka ir domājis par skaistuma injekcijām jeb botulīnu un ikdienā lieto pretnovecošanās sejas krēmus. 

"Kādreiz varēju naktīm negulēt, tagad vairs ne. Starp citu, pietiekams

miegs ir viens no svarīgajiem faktoriem, ja vēlaties palēnināt savu novecošanu.

Kas vēl? Liela nozīme ir ģenētikai, dzīvesveidam, darba slodzei, kustībām – visam kopā. Arī uzturam ir nozīme –

vajadzētu mazāk lietot cukura un miltu izstrādājumus, bet pamatā bāzēties uz trim produktu grupām – augļi un dārzeņi, graudaugi un zivis, jūras veltes. Tad arī vēders neuzaugs."

Kā ar plastiskajām operācijām, tiek jautāts Abu Meri raidījumā. "Minimāli man patīk tā izskata uzlabošana. Bet dabiska. Diemžēl bieži redzam sabiedrībā, ka puse no sievietēm ir līdzīgas. Viņas visas var izmantot vienu pasi uz robežas," smejas Abu Meri. "Man ir iebildumi, ja, piemēram, mana meita to vēlētos sākt darīt agri, jo āda pierod un vairs neizskatās bez injekcijām labi."

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu