Video Raidījums: vīrieti Rīgā naktī galvā ievaino divi uzbrucēji

CopyLinkedIn Draugiem X
Ierocis. Ilustratīvs attēls.
Ierocis. Ilustratīvs attēls. Foto: zef art/Shutterstock

Kāds Iļģuciema iedzīvotājs naktī uz sestdienu piedzīvoja asiņainu uzbrukumu. Kaimiņi stāsta, ka vīrietis naktī atgriezās no pasākuma un pie mājām izkāpa no taksometra, taču krūmos gaidījuši divi puiši ar ieroci. Policija lūdz atsaukties nozieguma aculieciniekus, zvanot uz tālruni 110, informē TV3 raidījums "Degpunktā".

Ap plkst. 3.30 no rīta, divi vīrieši savas domstarpības kārtoja turpat uz ielas, iesaistot arī dūres. Sākotnēji vietējie neuzskatīja, ka noticis kas neierasts un ka būtu jāinformē operatīvie dienesti, taču nākamajā dienā apkaimes iedzīvotāji uzzināja, ka uz viņu kaimiņu ticis pavērsts šaujamierocis.

Kāda sieviete ap plkst. 4.00 atgriezās mājās no darba, kad cietušais lūdza viņas palīdzību.

“Viņš izskrēja uz ceļa un saka: palīdzi man, palīdzi man! Viņam bija galva visa asinīs,” stāsta aculieciniece.

Sieviete izsauca gan mediķus, gan arī policiju.

“Es atgriezos no tusiņa, apstājos ar taksometru pie savām mājām, bet piecdesmit metrus tālāk. Mani izlaida pie garāžām taksists."

"No krūmiem izskrien divi puiši, vispirms tur bija kautiņš, sita viens otram pa degunu. Viens no tiem puišiem paņēma pistoli un iešāva viņam galvā."

"Pēc tam viņš neko neatcerējās. Tur nebija parasts ierocis, tas bija pneimatisks ierocis. Jo pēc tam, kad cilvēks piecēlās, viņš no galvas noņēma kaut kādus divus metāla aplīšus,” cietušā kaimiņa liecību atstāsta aculieciniece.

Cietušais stāsta, ka pēc šāviena zaudējis samaņu. Netālu bijusi arī viņa sieva, kas no varmākām paspēja aizbēgt.

Mediķi sniedza vīrietim palīdzību uz vietas un pēc tam nogādāja ārstniecības iestādē. Policijā ir sākta izmeklēšana, kurā tiks noskaidrots, kāds bija uzbrucēju mērķis, ar kādu ieroci Iļģuciema iedzīvotājs tika ievainots un vai kautiņā iesaistītie bijuši savstarpēji pazīstami. Tālāk policija lems, kāds sods gaida vainīgos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu