FOTO un VIDEO ⟩ "Cadillac" tuvākajā nākotnē laidīs klajā luksusa klases auto, kas maksās teju 300 000 eiro

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Instagram/@cadillac

"Cadillac General Motors" radījis jaunu spēkratu, kas būs tikai elektrisks. Tā nosaukums būs "Celestiq", un to plānots laist klajā tuvākajā nākotnē, ziņo medijs "Insider".

Pēc mēnešiem ilgas turēšanas noslēpumā beidzot ir zināms, kā luksusa klases automašīna izskatīties.

Automašīnas vērtība būs aptuveni 300 tūkstoši ASV dolāru jeb 293 tūkstoši eiro, kas būs līdzīgi kā ultraklases luksusa auto "Rolls-Royce" un "Bentley". Precīzāka un detalizētāka informācija kļūs zināma šī gada otrajā pusē.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cadillac (@cadillac)

Uzņēmums apgalvo, ka katrs "Celsetiq" modelis būs būvēts tikai ar rokām. Plānots, ka sākotnēji tos ražos ļoti mazā skaitā - vien 500 modeļus gadā.

Četrdurvju sedanā novērojami elementi no gadsimta vidus modernisma stila. Tā strīpainais mašīnas priekšgals un bumeranga formas bremžu gaismas atgādina "Cadillac Lyriq" modeli.

Mašīnai ir četru kvadrātu stikla jumts, kas katram pasažierim ļauj patstāvīgi kontrolēt gaismas daudzumu, ko viņi vēlas ielaist mašīnas salonā. Interjers ir plašs un komfortabls, kā arī pārbāzts ar dažādiem ekrāniem.

Spēkratam ir četri LED skārienjutīgi ekrāni, no kuriem divi ir domāti izklaidei. 140 centimetrus garais displejs plešas visā mašīnas paneļa garumā.

Šofera blakussēdētāja pusē iekļauts ekrāns ar "elektroniskajām žalūzijām", lai varētu skatīties, piemēram, "YouTube" video, netraucējot šoferi.

Divi mazāki ekrāni starp pasažieriem, kuri sēž aizmugurē, kontrolē sēdekļu funkcijas. Auto būs aprīkots ar modernu kruīza kontroles opciju "Ultra Cruise", kas ļaus šoferim pārvietoties bez fiziskas stūrēšanas. Ražotājs norāda, ka automašīnai būs pilnpiedziņa, kā arī četru riteņu stūrēšanas sistēma.

Video: "Cadillac Celestiq" prezentēšana

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu