Foto ⟩ Uz Bauskas šosejas ceturtdienas vakarā izveidojies pamatīgs sastrēgums

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Bauskas šoseja - sastrēgums
Bauskas šoseja - sastrēgums Foto: TVNET aculiecinieks

28. jūlija vakarā uz Bauskas šosejas izveidojies pamatīgs sastrēgums, kā rezultātā var nākties "korķī" gaidīt pat vairāk nekā 40 minūtes, portālam TVNET ziņo vairāki autovadītāji. 

Valsts policijas (VP) pārstāvji portālam "Apollo.lv" pastāstīja, ka sastrēgums, visticamāk, saistīts ar ceļa remontdarbiem. Satiksme uz Bauskas šosejas tiek regulēta. Tāpat VP portālam "Apollo" uzsvēra, ka izsaukums par kādu ceļu satiksmes negadījumu uz šīs šosejas nav saņemts.

Jau vēstījām, ka, turpinoties Ķekavas apvedceļa būvdarbiem, no 29. jūnija līdz 2023. gada jūlijam tiek slēgts Bauskas šosejas (A7) posms no pagrieziena uz Baložiem līdz Katlakalnam (9.–11. km), lai veiktu šī posma pārbūvi. Satiksmes plūsma no slēgtā posma tiks novirzīta pa jaunizbūvēto Ķekavas ielu paralēli Bauskas šosejai.

Tāpat ziņojām, ka uz Bauskas šosejas (A7) posmā no Iecavas līdz Bauskai (44,8.-65,45. km) sāk atjaunot segumu. Patlaban tur caurteku izbūves vietās ir ieviests ātruma ierobežojums 70 km/h. Objekta šķērsošanas laiks aptuveni 20 minūtes. Būvdarbu posmā satiksme pēc vajadzības tiks organizēta ar ceļazīmēm, luksoforiem un satiksmes regulētājiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu