Daudziņa par to, kā Helenčiks top par influenceri: viņai jāsāk pelnīt pašai!

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Jānis Škapars / TVNET, publicitātes foto

Jau pavisam drīz kulta seriāls “UgunsGrēks” atgriezīsies ar jauno sezonu. Par seriāla filmēšanas aizkulisēm jau varējāt lasīt, tagad laiks uzzināt ko detalizētāk. Tāpēc aprunājāmies ar vienu košākajiem seriāla personāžiem - Helenčiku jeb Zani Daudziņu. 

Kā izrādās, Helenčiks šosezon kļūst par “balto gulbi”, gozējoties kameras priekšā, reklamējot dažādus produktus un spīdinot košās rotaslietas.

Helēna  ir pilnībā nomainījusi imidžu ar elegantiem lakatiem, bikškostīmiem, iespaidīgiem auskariem un pašlaik strādā par influenceri.

“Tāds liktenis Helēnu ir piemeklējis, viņai jāpelna nauda pašai, līdz ar to nav citas izejas,” stāsta Zane Daudziņa. “Viņai tas padodas, Helēnai ir vismaz 200 tūkstoši sekotāju, jo viņa ir plaša profila speciāliste, reklamē gan krēmus, gan miega tabletes, ir arī pa kādam veikalam, kur pārdod naktskreklus un veļu.”

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Kā Helenčikam izdodas pārvaldīt krievu akcentu, kura dēļ viņa ir tik atpazīstams tēls? “Tas ir vecs triks, kas nāk no filmas “Pērku jūsu vīru”, un faktiski pirms filmas bija arī izrāde ar šādu pašu nosaukumu. Akcentu atklāju jau studiju laikā pie Jura Rijnieka. Pie viņa bijām raduši veidot tādas humorīgas performances un improvizācijas. No tā laika es arī atklāju, ka man sanāk akcenti, arī angļu. Atceros, kad mani aicināja uz seriālu 2006. gadā, es nemaz tā negribēju piekrist. Man likās, ka esmu šo akcentu jau atrādījusi, un ko tad es atkal tiražēšu to pašu. Kad sapratu, ka būs pārī ar Jakovu Rafalsonu... un Inta jau bija populāra ar “Saldo indes garšu”.

Tas bija vilinošs piedāvājums. Bet tas man ir vecs triks. Kā daži māk kustināt ausis, es runāt akcentos.”

Foto: jānis škapars tvnet

Pie jaunās garderobes Helenčikam bija grūti pierast. “Man nāk klāt cilvēki un saka, ka es izskatos kolosāli, ka esmu gājusi laikam līdzi. Man ir sporta kurpes, lakati un cepures. Tagad es izskatos pēc karalienes, par ko paldies Intai. Es droši vien būtu aizgājusi savā iepriekšējā vilnī ar šinjoniem, papēžiem, nagiem un ragiem.”

"UgunsGrēks. Atgriešanās" skatītāju vērtējumam tiks nodots septembrī, kad to būs iespējams vērot nākamās paaudzes televīzijā "Go3". Kanāla TV3 ēterā seriāls atgriezīsies 2023. gada pavasara sezonā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu