Ceturtdienas horoskops: 4. augusts

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops ceturtdienai, 4. augustam.

AUNS

Profesionālajā jomā nopietni pienākumi, taču labi paveikts darbs dos gandarījumu un pavērs plašākas iespējas. Nopelnīsi ar enerģisku rīcību.

VĒRSIS

Domāsi par mācībām un redzesloka paplašināšanu, tāpat arī vajadzētu papildināt arī profesionālās iemaņas. Enerģijas netrūks, tu skaidri saskatīsi mērķi un virzīsies uz to.

DVĪŅI

Esi uzmanīgs, ja darīšanas ar līgumiem un finanšu dokumentiem. Izlasi katru rindu, un īpaši tās, kas maziem burtiņiem rakstītas. Sirdslietās uzmanies no avantūrām.

VĒZIS

Sekmīgi nokārtosi lietišķos un finanšu jautājumus. Tikai nedrīkst iesaistīties darījumos, kas rada kaut vismazāko šaubu ēnu. Attiecībā uz peļņu – labāk mazāk un vēlāk, nekā daudz un tūlīt.

LAUVA

Ar smaidu un draudzīgumu sakārtosi visdažādākās situācijas. Tomēr nepaļaujies pārāk uz citu solījumiem, un pret jaunām draudzībām izturieties vērtējoši.

JAUNAVA

Noskaiti līdz desmit un necīnies ar tiem, kam tavā darbā vai biznesā lielāka teikšana. Radīsies spriedze un spēki iztērēti par velti. Jānogaida.

SVARI

Ej pasaulē ar smaidu, tā atbildēs ar to pašu. Galvenais – saglabāt optimismu un pozitīvu skatījumu uz dzīvi. Turies tālāk no stresa situācijām un strīdiem.

SKORPIONS

Vari slēgt ilgtermiņa vienošanās, kas nesīs labumu vēlāk. Piemērots laiks uzkrājumu veidošanai, ieguldījumiem īpašumā un nopietnos remontdarbos.

STRĒLNIEKS

Domā vairāk par gaišo, neļauj vaļu pesimismam un nesatraucies, ja darbi nevirzās uz priekšu tik ātri kā gribētos. Šodien paveiktais nesīs augļus nākotnē.

MEŽĀZIS

Lietišķo ideju netrūks, pieraksti tās un noglabā vēlākam laikam. Esi uzmanīgs, slēdzot naudas darījumus, un pārliecinies, ka kontā ir ienācis viss, kam tur jābūt.

ŪDENSVĪRS

Garastāvoklis lielā mērā būs atkarīgs no gaisotnes un rezultātiem darbā. Nesatraucies par niekiem un lēmumus pieņem apdomīgi. Jāsaudzē nervi un veselība.

ZIVIS

Ja esošā situācija neapmierina, iespējams, pienācis laiks profesionālajā jomā kaut ko mainīt. Labāki ienākumi no sava biznesa vai papildus darbiem. Pieņem jaunus izaicinājumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu