Sestdienas horoskops: 6. augusts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay/StockSnap

Horoskops sestdienai, 6. augustam.

AUNS

Ļoti aktuāla sirdslietu tēma. Iespējams, kādi nopietni un sarežģīti jautājumi risināmi. Neapspried neko ar cilvēkiem no malas, lai nav jāklausās nelietderīgi padomi.

VĒRSIS

Saimnieciskā rosība mājās, ģimenes lokā. Vari sākt remontu, pārkārtot mājokli, uzlabot interjeru. Pēc labi paveikta darba aicini ciemos draugus.

DVĪŅI

Šodien visu uzmanību veltīsi ģimenei un saimniecības darbiem. Jau no paša rīta rosīsies virtuvē, lai palutinātu savējos, bet pēc tam dosies iepirkties, lai atjaunotu garderobi vai mājokļa interjeru.

VĒZIS

Priecāsies, ka beidzot vari pavadīt laiku kopā ar saviem mīļajiem un izbaudīsi šo dienu no sirds. Brīvajiem ļaudīm iespējama interesanta iepazīšanās.

LAUVA

Ilgosies pēc saviesīgām aktivitātēm, jo atrašanās uzmanības centrā tev ir ļoti svarīga. Labprāt apmeklēsi kultūras pasākumu, satiksies ar draugiem, un gūsi daudz pozitīvu emociju.

JAUNAVA

Šodien ļaujies slinkošanai pēc pilnas programmas. Atrodi iespējas pabūt vienatnē, mierīgi atpūsties, izgulēties, pasūtīt maltīti ar piegādi un vienkārši nedarīt neko.

SVARI

Domas pie sirdslietām. Kādam kaislības nedod miera, kādam šis un tas svarīgs izrunājams ar mīļoto cilvēku. Vakarā dodies izklaidēs un nakts dzīvē – uz klubu, krodziņu, ballīti.

SKORPIONS

Ja attiecībās nav viss tā, kā tu gribētu, tad jāizvērtē, ko pats dari vai nedari, kāda ir tava attieksme un vēlmes. Ja pašam grūti tikt skaidrībā, palīdzēs labākā drauga vai draudzenes skats no malas.

STRĒLNIEKS

Jāsarīko lustīga ballīte draugiem. Spirdzinoši vasaras kokteiļi, intelektuālas sarunas... un atkal jauna enerģijas deva! To vajadzēs, lai atkal var aktīvi darboties.

MEŽĀZIS

Apcerīgs garastāvoklis? Pārāk liela gremdēšanās sevī var ievibrēt pesimistiskas stīgas. Nepaliec mājās, bet dodies uz kādu brīvdabas pasākumu, vai sarīko ar draugiem ballīti.

ŪDENSVĪRS

Ļaujies mīlestībai un baudi dzīvi visās tās krāšņākajās izpausmēs: romantika, sirsnība, uzticama pleca sajūta līdzās. Ja esi sirdī brīvs, tad dzīve var uzdāvāt burvīgus piedzīvojumus.

ZIVIS

Sarīko vienu traki jautru ballīti mājās vai ar draugiem klubiņā. Priecājies par dzīvi un baudi to pilniem malkiem! Čakli strādājot, esi pelnījis atpūtu no visas sirds.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu