Piektdienas horoskops: 12. augusts

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops piektdienai, 12. augustam.

AUNS

Izej sabiedrībā un satiecies ar draugiem. Tas dod pozitīvas emocijas, iepazīsies ar interesantiem cilvēkiem un labi atpūtīsies. Kādam pasākuma laikā iespējama intriģējoša iepazīšanās.

VĒRSIS

Vairumā gadījumu tev patīk visu darīt lēni un pamatīgi, taču šī diena ļoti nemierīga un negaidītas situācijas var radīt stresu. Galvenais – nepieņemt lēmumus steigā.

DVĪŅI

Darba lietām dzīvosi līdzi ar sirdi un dvēseli. Atceries seno patiesību, ka nevajag uztraukties par situācijām, kuras nevari ietekmēt? Tā šobrīd būtu vispareizākā pieeja.

VĒZIS

Lai ko tu grasītos uzsākt – izturies pret visu atbildīgi un apdomīgi. Virzoties soli pa solim, papildināsi sava konta saturu un nostabilizēsi ienākumus nākotnē.

LAUVA

Filozofiska pieeja ļaus tikt galā ar dažādām situācijām. Tavi padomi noderēs kolēģiem un draugiem. Ja nesavtīgi palīdzēsi cilvēkiem, pozitīvās enerģijas atgriezīsies pie tevis dubultā.

JAUNAVA

Vairākas reizes pats sev solīsi papildu darbus vairs neuzņemties. Bet vai gan tas iespējams? Atskan zvans vai e-pastā pienāk vēstule, un sākas viss no gala...

SVARI

Darbā kā jau darbā, taču svarīgāka privātā dzīve. Ja tev ir otrā pusīte, velti šo vakaru kopā būšanai. Ja rodas domstarpības, nestāsti par tām citiem, bet no sirds izrunājies.

SKORPIONS

Ir ideja! Tikai jāmeklē investori vai jālūkojas, kādu atbalstu var dabūt no dažādiem fondiem. Var gadīties, ka par tavu projektu ieinteresējas seni biznesa partneri.

STRĒLNIEKS

Var rasties vēlme mainīt darbu, pievērsties citai nozarei, uzsākt kaut ko pavisam jaunu, attīstīt biznesu. Galvenais nepārsteigties un nepārrēķināties naudas lietās.

MEŽĀZIS

Dzīve būvējas uz stabiliem pamatiem. Ja arī radīsies kādas problēmas, tu spēsi tās atrisināt. Turklāt tavs padoms un viedoklis noderēs arī radiem, draugiem, kolēģiem.

ŪDENSVĪRS

Apgūsti ko jaunu, nomaini imidžu, izej sabiedrībā – iegūsi jaunus draugus vai izveidosi noderīgus lietišķos kontaktus. Kāda tikšanās var pāraugt simpātijās.

ZIVIS

Par ienākumiem sūdzēties nebūs iemesla. Tikai jāskatās, kur nauda aizplūst. Iespējami nelietderīgi tēriņi, vēloties palutināt savus mīļos. Apdomā, kas kurā brīdī tiešām nepieciešams.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu