Ikšķilē notiks politiski represēto personu salidojums (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Komunistiskā genocīda upuru piemiņas dienas pasākums Torņakalna stacijā. Ilustratīvs attēls
Komunistiskā genocīda upuru piemiņas dienas pasākums Torņakalna stacijā. Ilustratīvs attēls Foto: Paula Čurkste / LETA

Sestdien plkst.13 Ikšķiles estrādē norisināsies politiski represēto personu salidojums, informēja Latvijas Politiski represēto apvienības (LPRA) valdes locekle Dagnija Liepiņa.

Salidojums tiks atklāts ar svinīgo daļu, kurā tā dalībnieki nesīs valsts karogu un dziedās himnu. Viesus uzrunās apvienības priekšsēdētājs Ivars Kaļķis, Valsts prezidents Egils Levits, Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece (NA), Ogres novada pašvaldības vadītājs Egils Helmanis un citi pasākuma apmeklētāji. Ar aicinājumu uzstāsies arī LPRA valde.

Pēc salidojuma svinīgās daļas sekos Kijivas Nacionālā akadēmiskā operetes teātra solistes Marianas Bondaras, Agijas Ozoliņas Kozlovskas un Strazdumuižas vīru vokālā ansambļa koncerts. Tālāk estrādē norisināsies pasākuma saviesīgā daļa, kurā uzstāsies grupa "Opus C". Pauzēs viesiem būs iespēja izteikties brīvajā mikrofonā.

Uz salidojumu ir aicināti politiski represētie, viņu ģimenes locekļi un arī citi iedzīvotāji. Laikā no plkst.11 līdz 13 no Ikšķiles dzelzceļa stacijas līdz estrādei kursēs autobuss, ar kuru salidojuma viesi, kas ieradušies pilsētā ar vilcienu, varēs nokļūt pasākuma norises vietā.

Salidojums notiks 23.reizi.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu