Kurām horoskopa zīmēm šonedēļ veiksies naudas lietās?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 15. līdz 21. augustam.

AUNS

Dzīve sagatavojusi tev dažādus pārsteigumus – pēkšņi var uzrasties interesanti sadarbības piedāvājumi vai jaunas iespējas vecajā darbā, negaidīti ienākumu palielināšanas varianti, auglīgas lietišķās sarunas ar potenciāliem ārzemju partneriem. Kādu brīdi var likties, ka acu priekšā griežas krāsains karuselis un grūti saprast, kurā vagoniņā ielēkt. Mieru, tikai mieru... tiksi skaidrībā un pieņemsi pareizos lēmumus. Dienu steigā atceries par saviem mīļajiem. Viņi vēlas būt ar tevi kopā un dalīties ar to, kas svarīgi.

VĒRSIS

Sastapšanās ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem. Varbūt kāds tevi aicinās doties piedzīvojumos vai iesaistīties kādā jaunā pasākumā. Nost ar lēnīgumu un šaubām! Ir pienācis laiks pārmaiņām, un jārīkojas pēc principa: „Labāk zīle rokā, nekā mednis kokā.” Šonedēļ liela nozīme finanšu lietām. Diezgan daudz var nākties izdot par saimnieciskām vajadzībām, tāpēc rūpīgi pēti cenu piedāvājumus. Brīvajā laikā svarīgas sirdslietas, vajag kopā ar mīļoto izdomāt ko aizraujošu.

DVĪŅI

Diezgan daudz emociju, bet pārsvarā pozitīvas. Kopā ar kolēģiem vai darījumu partneriem ģenerēsi jaunas, radošas idejas un tas iedvesmos. Pēkšņi gan var nākt atklāsme, ka pietrūkst kādu zināšanu, bet tas ir labojams – jāieskatās tīmeklī kursu vai mācību programmu piedāvājumā. Nedēļas nogale kā radīta izbraucieniem, festivāliem, draugu ballītēm. Neaizmirsti arī par sirdslietām. Ir ļoti svarīgi izrādīt uzmanību otrajai pusītei. Ja esi sirdī brīvs, tad tajā var iekrist kvēlojoša simpātiju dzirkstelīte.

VĒZIS

Vajag aktīvi darboties. Nekas nenotiks pats no sevis – bez pūlēm un enerģijas ieguldīšanas. It īpaši, ja kārtojamas kādas darīšanas valsts vai pašvaldību iestādēs. Izpēti likumus, lēmumus, noteikumus un neatkāpies, kamēr tavs jautājums nav atrisinājies. Darbā labas iespējas izcelties, pakāpties pa karjeras kāpnēm vai sākt pelnošu biznesa projektu. Privātajā dzīvē mīlas kaislības un ļoti iespējams, ka tavā kontaktu sarakstā parādās kās jauns tālruņa numurs. Ģimenes cilvēkiem attiecībās sirsnība un savstarpējais atbalsts.

LAUVA

Būsi spēka un enerģijas pilns, un pozitīvo emociju vilnis nesīs augšup – pretī jauniem sasniegumiem. Lauva savā elementā – visur pirmais un atzinīgi novērtēts. Taču sargies ieslīgt pašapmierinātībā, jo tad veiksme var novērsties. Esi uzmanīgs naudas lietās – nevajadzētu aizdot un aizņemties, var izveidoties netīkamas situācijas. Brīvdienās jābauda vasara un mīlestība. Dodies kopā ar mīļoto uz romantisku viesu namu vai brīvdabas festivālu. Sirds ilgosies pēc tādām kā Vudstokas noskaņām.

JAUNAVA

Ļoti rosīga nedēļa – enerģijas daudz, prāts darbojas kā bulta, idejas un vēlme darboties. Čaklā Jaunava parādīs savas neizsmeļamās darba spējas. Mazliet gan piktosies, jo kāds kolēģis nebūs kārtīgi paveicis savus pienākumus. Pasaki, ko domā, bet nedari neko citu vietā. Privātajā dzīvē iespējami interesanti notikumi – var uzrasties kāds draugs vai simpātija no tālas pagātnes. Atmiņu kamols šķetināsies un sirdī nedaudz sentimentālas noskaņas. Brīvdienās saimnieciskā rosība. Jāņem grozs un prom uz mežu! Sēņu un ogu krājumi ziemā noderēs.

SVARI

Vari ķerties pie vispārdrošāko ieceru realizācijas – būs kolēģu un sabiedrības atbalsts. Kādā pasākumā pavisam nejauši uzradīsies cilvēki, kam tavas idejas liksies saistošas. Darbs komandā veiksies raitāk. Kāds varbūt secinās, ka jāatsvaidzina zināšanas vai profesionālās iemaņas. Tuvojas skolas laiks... Daudz uzmanības paņems privātā dzīve, jo tajā varbūt viss nav tā, kā tu vēlētos. Jāizrunājas ar mīļoto vai jādodas romantiskā nedēļas nogales izbraucienā, lai izrautos no rutīnas. Savukārt brīvajiem ļaudīm jāpārvērtē sava attieksme pret sirdslietām.

SKORPIONS

Stratēģa dotības izpaudīsies visā krāšņumā. Vari ķerties pie vērienīgiem projektiem, plānot, rakstīt koncepcijas un piesaistīt domubiedrus vai sponsorus, kā arī mainīt darbu vai darbības jomu. Pastiprināta uzmanība pievēršama juridiskajam momentam. Privātajā dzīvē diezgan emocionāls periods. Kāds ilgosies pēc ideālām attiecībām, kāds nonāks pie secinājuma, ka pats pārāk maz uzmanības veltījis privātajai dzīvei. Ja mājās izceļas kāds strīds, necenties pārliecināt radiņus, bet izdari tā, kā pats sākotnēji biji iecerējis.

STRĒLNIEKS

Liela uzmanība jāvelta karjeras jautājumiem, jo zvaigznes labvēlīgas, lai profesionālajā jomā izvirzītos pirmajās rindās. Izsaki savu viedokli, iesaisties diskusijās, piedalies pasākumos un prezentācijās, radīsies iespējas izveidot noderīgus lietišķos kontaktus vai noslēgt darījumus. Labs laiks arī redzesloka paplašināšanai. Kad darbi apdarīti, tad jāatpūšas. Ja tev ir otrā pusīte, tad būtu jauki aizbraukt uz kādu romantisku Latvijas vietu un izbaudīt divvientulību. Brīvajiem ļaudīm sabiedrisko aktivitāšu laikā iespējama iepazīšanās.

MEŽĀZIS

Tev būs savs redzējums un strikts viedoklis par dažādām norisēm, taču nav vēlams iesaistīties strīdos vai sākt kādu pamācīt. Katram ir jāatbild par savu rīcību, un katram savi darbi darāmi. Kādā brīdī šķitīs, ka pienākumu vairāk nekā laika, tāpēc svarīga pašdisciplīna. Ja plānota lietišķa tikšanās vai darba intervija, tad kārtīgi jāsagatavojas, lai uz potenciālajiem sadarbības partneriem atstātu vislabāko iespaidu. Raibi piedzīvojumi iespējami sirdslietās. Kāds mīļotajā atklās pārsteidzoši pozitīvas rakstura šķautnes, kāds satiks savu īsto sirdsāķīti.

ŪDENSVĪRS

Veiksies lietišķo jautājumu risināšanā, arī ar ienākumiem būsi apmierināts. Tikai nekārto naudas lietas ar draugiem, jo var izveidoties nepatīkamas un neveiklas situācijas. Lai šīs abas dzīves tēmas paliek nošķirtas. Toties ar draugiem brīvdienās vari kopā sportot, iesaistīties aktīvās atpūtas norisēs, no sirds izrunāties un apmainīties ar informāciju. Visu, ko šonedēļ uzzināsi, vēlāk varēsi auglīgi izmantot. Dienas pozitīvā gaisotnē, tikai nevajag uzņemties svešu problēmu risināšanu. Vairāk uzmanības jāvelta privātajai dzīvei, ģimenei, mīļotajam cilvēkam.

ZIVIS

Pienācis laiks pārmaiņām. Vajag apstāties un padomāt par dzīves vērtībām un prioritātēm. Iespējams, esi veltījis daudz laika citiem, palīdzot risināt dažādas problēmas, bet tikmēr savi darbi iekavējušies. Arī profesionālā jomā vajadzētu kaut ko mainīt – doties augšup pa karjeras kāpnēm vai pievērsties privātam biznesam. Un kur tad vēl attiecību tēma! Sirdslietās mīļi un piepildīti brīži, kas apliecina jūtu noturību. Vienīgi jāuzmanās no kaprīzēm, pēkšņām garastāvokļa maiņām un pārsteidzīgas rīcības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu