Glezna, kura tapusi pirms gandrīz 40 gadiem, šodien tiek dēvēta par baisāko šā gadsimta mākslas darbu, kas cilvēkos raisa negatīvas emocijas un kam piemītot paranormālas spējas - pat nest nāvi tās īpašniekiem. Klīst runas, ka naktīs gleznā attēlotie pametot audeklu un pārvietojoties pa telpu. Mazi bērni, ieraugot šo darbu, sāk histēriski kliegt, kaut par to neko nezina. Glezna karājās pie sienas arī mirklī, kad kāds mākslas kritiķis izdarīja pašnāvību, bet vairāku galeriju īpašnieki, kuri izstādīja gleznu, drīz atvadījās no dzīves.  Kādu noslēpumu slēpj šis mākslas darbs, ko dēvē par apsēstāko eBay pārdoto gleznu?

No gleznas atbrīvoties vēlējās kāds precēts pāris, kuri jocīgo gleznu atrada kādā pamestā alus darītavā. Viņus šis darbs uzreiz esot uzrunājis, un viņi aiznesa to mājās. Par gleznas vietu tika izvēlēta četrgadīgās meitas guļamistaba. Kāpēc gan mazam bērnam būtu jāskatās uz šādu bildi, arī nav saprotams...

"Tajā brīdī mēs bijām nedaudz pārsteigti, kāpēc šī skaistā glezna tika pamesta alus brūzī," viņi teica. Un tad uzreiz piebilda: "Bet tagad - nē, mēs pilnīgi saprotam vēlmi no tās pēc iespējas ātrāk atbrīvoties!"

Pamazām viņu ģimenes dzīvē sāka notikt šausmu lietas... "Kādu rītu mūsu meita, kurai bija 4,5 gadi, sāka apgalvot, ka naktī attēlā redzamie bērni strīdas un kaujas. Viņa teica: tēt, bērni izkāpa no gleznas!"

Protams, tas likās spilgts bērna fantāzijas auglis, tomēr meita nerimās un tēvs nolēma meitenes guļamistabā uzstādīt kustību sensora kameru, lai savām acīm redzētu, kas notiek naktī.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X