Teju 60 valsts autoceļu posmos turpinās būvdarbi; vairākās vietās spēkā ierobežojumi

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Būvdarbi uz autoceļa Butnāri–Saldus–Ezere
Būvdarbi uz autoceļa Butnāri–Saldus–Ezere Foto: Renārs Koris

Gandrīz 60 valsts autoceļu posmos turpinās būvdarbi un ir ieviesti satiksmes ierobežojumi, informēja VSIA "Latvijas Valsts ceļi" (LVC).

Uz Daugavpils šosejas (A6) remontdarbi notiek vairākos posmos - Lielvārdē, kur būvdarbu dēļ ieviesti divi reversās kustības posmi, kā arī no Ogres līdz Ķegumam, savukārt pie Kokneses remontē tiltu pār Pērsi un darbu laikā tur satiksmi organizē pa vienu joslu.

Uz valsts galvenajiem autoceļiem lielākie ierobežojumi ir Ventspils šosejas (A10) posmā no Kūdras līdz pagriezienam uz Smārdi, tā izbraukšanai vajadzēs gandrīz stundu. Šo būvdarbu dēļ Liepājas šosejas (A9) posmā no Rīgas apvedceļa (A5) līdz pagriezienam uz Tukumu (P98) ir palielinājusies satiksmes intensitāte, jo to ieteicams izmantot būvdarbu apbraukšanai. Arī Bauskas šosejas (A7) posmā no Iecavas līdz Bauskai vajadzēs līdz pat stundai ceļā.

Rīta un vakara stundās palēnināta satiksme var būtu pa Jelgavas šoseju (A8) no Rīgas līdz Jaunolainei, kā arī pa Vidzemes šoseju (A2) no Siguldas līdz ""Sēnītei", kur satiksme organizēta pa vienu brauktuvi.

Autovadītāji aicināti braukt uzmanīgi, sekot līdzi norādēm un ievērot satiksmes noteikumus būvdarbu posmos un uz autoceļiem visā Latvijā.

Turpinoties ražas novākšanai, uz autoceļiem bieži ir sastopama lauksaimniecības tehnika, kas pārvietojas lēni. Autovadītāji aicināti būt saprotošiem un neveikt pārdrošus manevrus.

Dodoties ceļā, autovadītāji aicināti iepazīties ar būvdarbu karti LVC mājaslapā "www.lvceli.lv" un plānot papildu laiku ceļam, ja būs jāšķērso remontdarbu posmi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu