Durvis vērs vairāk nekā 60 mājas kafejnīcas dažādās Latvijas vietās

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Schutterstock.com

Sestdien un svētdien, 28.augustā, durvis apmeklētājiem vērs 66 mājas kafejnīcas dažādās Latvijas vietās, informēja Latvijas Investīciju un attīstības aģentūrā (LIAA).

No jūlija līdz septembra vidum kopumā akcijā "Mājas kafejnīcu dienas" iesaistās vairāk nekā 400 Latvijas saimnieces un saimnieki brīvdienās aicina viesos, lai padalītos ar senu ģimenes recepti, ļautu pamieloties ar turpat dobē audzētiem labumiem un pamēģināt neierastus garšu savienojumus. Tāpat tā ir iespēja iepazīt nezināmas novada vietas, dabas krāšņumu un mieru un, galvenais, - cilvēkus, kuri ir gatavi atvērt savas sētas un būt kopā.

"Pierobežas garšas Veclaicenē" šodien aicinās uz Latvijas-Igaunijas pierobežu 11 mājas kafejnīcās. Tikmēr "Mājas kafejnīcu dienas Talsu novadā", kas notiks Sabilē, Talsos un Valdemārpilī, pulcēs apmeklētājus 20 mājas kafejnīcās.

"Gards pa kreisu, gards pa labu" Jēkabpils un Krustpils pusē apvienos saimniekus un saimnieces no septiņām mājas kafejnīcām, bet Balvu novadā viesus uzņems 12 mājas kafejnīcās.

Bet Ogres novadā šodien un rīt viesus gaidīs 16 mājas kafejnīcu saimnieki un saimnieces.

"Mājas kafejnīcu dienas" Latvijā tiek rīkotas kopš 2019.gada. Pagājušā gadā apmeklētājiem kopumā bija pieejamas 448 mājas kafejnīcas vairāk nekā 30 Latvijas reģionos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu